Design en kage Online

Design en kage Online


Novice dekoratører måske ønsker at oprette en foreløbig skitse af deres kage design, men måske ikke har de nødvendige færdigheder til skitsere en fuldt dekoreret kage frihånd. Hvis det lyder som dig, overveje at bruge et online-værktøj til at hjælpe med at bringe visionen i dit hoved til virkelighed.

Steder at designe kager på internettet

Kun et par hjemmesider giver brugerne mulighed for at designe kager online. Giv en af ​​dem et skud, før du forsøger at lave din egen kage.

Designet af bruden

Design en kage Online

Designet af den Bride hjemmeside

Designet af bruden giver brugerne mulighed for at skabe en tredelt runde kage. Mens værktøjet er gearet til brude, vil kagerne også være passende for haven eller blomsterarter tema parter, fødselsdage, og jubilæer. Det grundlæggende program, mens begrænset, er gratis og let at navigere. Du skal blot følge de fire faner i bunden af ​​den tomme kage at vælge din kage, pasta farve, mønster og tilbehør. Værktøj langs højre side af kagen giver dig mulighed for at rotere kage, forstørre eller formindske tilbehør, flip poster, print, dele og mere.

Fordele

Programmet bevæger sig jævnt - kan du nemt navigere og placere elementer på kagen. Derudover sparer og udskriver dit endelige design er en stor mulighed, hvis du har brug for at bruge den som reference. Flip, forrest, og Bring til Back knapper i den rigtige værktøjslinjen hånd også give mere tilpasning, ligesom at være i stand til at ændre størrelsen på dit tilbehør.

Ulemper

To væsentlige ulemper ved at anvende dette program er:

Design en kage Online

Designet af bruden kage

 • Betaling Nødvendig for Yderligere indstillinger: For at få mere end én kage form, to glasur farver, to glasur mønstre ni mønster farver og ekstra tilbehør, du har brug for at abonnere på hjemmesiden. Abonnementer starter ved kun $ 5,99 for en uge, men koste omkring $ 90 for et helt år. Abonnementer vil få dig både runde og firkantede kager med 30 farvemuligheder og 10 mønstre, baggrund farveindstillinger, containere og yderligere tilbehør som skaller og blade, sammen med 200 + blomster.
 • Rettet mod bryllupper: Selv hvis du køber abonnementet, er kagerne primært rettet mod bryllupper. Mens du kan bruge dem til at designe, siger, et jubilæum kage, ocean-tema kage, eller have kage, vil du ikke finde nogen børnenes muligheder, maskuline optioner eller moderne design.

WeTV Amazing Wedding Cakes Cake Maker

Design en kage Online

Wetv kage maker hjemmeside

WeTV gratis Amazing Wedding Cakes Cake Maker giver brugerne mulighed for hurtigt at oprette en differentieret kage med blot et par hurtige klik med musen. Hvis du vil bruge programmet, skal du klikke på knappen Start bagning. Derfra vil du blive bedt om at vælge en groom kage, Platinum Cake, eller Fun & Funky Cake. Vælg derefter tre eller fire etager til din kage og den grundlæggende farve fra fem muligheder. Endelig vælge en af ​​to mønstre, en af ​​to dekorationer, og en af ​​to græsklippere, med alle muligheder i dit valg af fem farver. Download, e-mail, skrive kagen på Facebook, eller starte forfra, hvis du ønsker at gøre et andet design.

Fordele

Kagen maker har flere fordele:

 • Pre-designede muligheder betyder farverne allerede koordinere og emner er placeret i optimale pletter.
 • Selvom betød for bryllupper, Fun & Funky indstilling opretter moderne udseende kager, der kunne bruges til en fødselsdag, pension, eller butterfly-tema fest. På samme måde ville gommens kage muligheder arbejde for en pension, fødselsdag, eller sports-tema fest.
 • Grafikken er lyse og festlige; Det producerer ikke en kage billede, der ligner en amatør designet det.

Design en kage Online

Wetv kage maker kage

 • Programmet er gratis.

Ulemper

Selv let at bruge, online kage design program har et par ulemper:

 • Indstillinger for hvert valg er ret begrænset, fra kage størrelse at farve til mønstre, dekorationer, græsklippere.
 • Du kan ikke vælge, hvor at placere design elementer som programmet placerer elementerne for dig.

Virtual Cake Decorator

Design en kage Online

Virtual Cake Decorator hjemmeside

Den gratis Virtual Cake Decorator var designet til at hjælpe brugerne oprette fødselsdag kager, men muligheder kunne sættes sammen for at skabe en kage til en anden lejlighed så godt. Til at begynde, skal du vælge knappen Start. Brug fanerne nederst til at navigere blandt udsmykning muligheder, som omfatter frihånd muligheder i mange forskellige farver og tre forskellige størrelse; dekorationer som blomster, stjerner og sportsartikler; og nummer-formede stearinlys eller fire farvede lys. Når det er færdigt, skal du vælge knappen Udført, og du modtager en kasse med mulighed for at sende til en ven eller integrere i dit websted.

Fordele

Virtual Cake Decorator har et par fordele de to foregående programmer ikke:

 • Dekoratører kan bruge spidsen mulighed for at oprette basale frihånd design.
 • Dekorationer gå ud over de traditionelle bryllup grafik og kan bruges til at skabe en kage til en anden lejlighed.
 • Kagen er sat op som et ark kage i stedet for en rund differentieret kage.

Ulemper

Design en kage Online

Virtual Cake Decorator kage

Dette temmelig begrænset program har flere ulemper:

 • Indtil du trykker lyden knappen, før du klikker på Start, spiller en meget højt sang automatisk.
 • Der er kun én kage størrelse og base frosting farve - rektangel i hvidt.
 • Selvom frihånd indstilling er nyttig, vil du ikke være i stand til at skabe en meget detaljeret billede.

Design på farten

Smartphone-brugere er i stand til at bruge deres internetforbindelse til at downloade bryllupskage App. Den 1,99 dollar downloade giver brugerne mulighed for at skabe deres egen kage ved hjælp af tilgængelige farver, stil, monogram, Topper og mere, alle på deres mobiltelefoner. Når designet er færdig, kan du vælge at e-mail, opdatere din Facebook eller Twitter, eller endda e-mail til en bageri i området ved hjælp af funktionen sælger i app.

Opret en kage til Køb

Lokale bagerier vil undertiden har deres eget program gør det muligt for kunderne at designe en kage online. Check med bagerier i dit område for at finde ud af, om dette er en mulighed.

For eksempel Dierbergs giver kunderne mulighed for at vælge deres egen kage størrelse, typer elementer, farver, og besked til kunder i udvalgte Illinois og Missouri steder, selv om de ikke vil se en grafisk af kagen muligheder tilsammen. I Kansas City-området, tjek Iced Art Cakes by Design, som giver kunderne mulighed for at designe en kage ved plukke ud betjener nummer, opsætning, form, design, glasur, smag, og påfyldning. Eksempler på nogle designelementer vises, men du behøver ikke at se dit færdige design.

Online-værktøjer Gør Cake Design Easy

Uanset om du planlægger at gøre kagen selv, eller du ønsker at købe et fra en bager, ved hjælp af online værktøjer som dekoration hjemmesider og programmer, vil hjælpe med at gøre at designe en kage let. Ved hjælp af disse nyttige programmer er sikker på at føre til en lækker og dejlig leder kage.