Design en hund Legerum

Design en hund Legerum

To minutters Hund Rådgivning klummeskribent Wendy Nan Rees aktier ideer og tips om, hvordan man designer en hund legerum.

Tip: Design en hund Legerum

Som nogle af jer ved min anden dag job arbejder som indretningsarkitekt til boliger, og jeg har også professionelt designe brugerdefinerede hund og kat rum. I dag vil jeg gerne dele med dig, hvordan at gøre en særlig plads til din hund.

Her i Californien, mange huse har noget, der hedder en "bonus rum". Det kan være et lille rum i dit hjem eller et lille skur-lignende struktur uden for det. Dette kan ændres til den perfekte play plads til dit kæledyr. Den måde jeg fik mit rygte her i Los Angeles var fra at skabe et legerum i 1999 for min gode ven Alanna. Hendes bonus værelse var bag hendes hjem, og jeg hjalp hende gøre det til en vovse pleje eventyrland. Faktisk Alanna bruges plads til at starte en vovse dagpleje forretning kaldet Chasin Pets®. Her er, hvordan vi gjorde det.

Design Alanna hund Legerum

Danner en Design Plan

Det første jeg gjorde var at vurdere den plads og tage målinger som forberedelse til at planlægge den nye plads design. Jeg kan lide at arbejde mine motiver ud på en gratis hjemmeside kaldet ArrangeARoom.com. Det giver dig mulighed for virkelig at visualisere, hvordan dine elementer passer together.For Alanna sted, jeg havde et tomt lærred på 20 meter bred med 24 meter lang med en høj vindue over i et hjørne, som var så gammel, vi kunne ikke engang åbne den. Rummet har selv et betongulv. Jeg besluttede at oprette tre særlige pladser til hundene:

  • En legeplads
  • Sovende kvartaler
  • En mad og vand station

Heldigvis, rummet havde også et loft, som vi holdt for lagerplads. Alanna godkendte design, og vi begyndte arbejdet.

Forarbejdet

Vi vidste, at vi skulle til at afslutte væggene, da de var stadig åben. De havde ingen isolering, og havde åbne forretninger, der ikke ville være sikker. Først, vi hyret Alanna s entreprenør til at erstatte det aktuelle vindue med en større for bedre ventilation. Jeg var i stand til at finde en stor vindue at genbruge på skrot værftet. Denne ene kunne åbnes oppefra og ned, så ville der være færre bekymringer om en af ​​hundene skubbe ud en skærm til at flygte. Vi havde næste entreprenøren dække det eksisterende gulv med billige mexicanske brolægger fliser. De vasker og slid godt, og alt hvad du skal gøre er at tilføje et nyt lag sealer gang om året.

Endelig var det tid til at få den tørre væg installeret. Jeg brugte også perle bord til at definere de tre separate områder, vi ønskede at skabe. Dette er en måde at gøre ethvert rum ser dyrt uden at bryde budgettet. Vi har tilføjet et loft ventilator til at øge omsætning og nogle spor belysning med en lysdæmper, og den grundlæggende skal af legerummet var klar til tilpasning.

The Grand Design

The Main Play Area

Vi besluttede en hollandsk ladeport var bare indgangen vi behov for legerummet. Denne dør er delt i to vandret, så du kan åbne en eller begge halvdele. Dette ville give Alanna at åbne den øverste halvdel for at lade mere sol og luft, men holde hundene indeholdt, da hun havde brug for. Farverne vi valgte til værelset var blå og hvid, så jeg malede døren hvid med cross barer i mørkeblå at gøre alt kommer together.My næste opgave var at anvende nogle dekorationer kaldet TATOUGE® til væggene. Dette er dybest set en slags mur tatovering, og du kan finde de forskellige stilarter over hele internettet. Resultaterne ligner du hyret en maler til at komme ind og hånd male et vægmaleri på dine vægge, kun det er langt billigere og du kan bruge så mange eller så få stykker som du har brug for at fuldføre look, du ønsker. Jeg brugte planterne og græsset vægbeklædning, og tilføjede blomsterhave med fugle, insekter og sommerfugle til mit tema. Et lag klar sealer sikrer, at du kan vaske lige over design.

Soverum

Vi besluttede Alanna skulle ca. 15 hund senge til at holde alle sine potentielle kunder comfy, så jeg kom til at arbejde at gøre min hjemmelavede hund senge med ekstra betræk til at gøre vask bekvemt. Jeg lavede også femogtyve polar fleece tæpper for hende at sætte på gulvet eller at tilføje til de senge. Jeg hang en lille TV i hjørnet for hundene at se, og jeg tog hendes gamle stereo og sætte det på loftet med højttalerne hængende i rummet hjørner. Jeg brugte otte højttalere over hele skuret så musikken kunne høres i alle plads til at hjælpe berolige hundene og holde dem underholdt.

Foderstationen

Vi sætter fire store vand skåle i fodring området. Da vandforsyningen var lige udenfor døren, ville det være nemt for hende at holde dem besat, og opdateres hele tiden. Vi gemt så fodring skåle og fødevarer i lufttætte beholdere, sammen med alle de førstehjælpsudstyr med en boks til at holde eventuelle særlige medicin én hund kan have brug for. Jeg havde lavet en stærk, men let at klatre bibliotek stigen for Alanna at nå loftet med; det fungerer meget godt, og det ser også stor.

Jeg derefter brugt alle de gamle kurve Alanna havde indsamlet gennem årene og fyldte dem med legetøj til hunde at lege med. Jeg sørgede vi havde tre af hver type legetøj så ingen af ​​hundene ville føle sig holdt udenfor. Jeg skabte også opbevaringsplads på loftet for at holde behandler og andre tygge knogler Alanna kunne uddele til hundene efter behov.

Sidste hånd

Jeg gik til min tæppe mand og købte Restparti stykker, som jeg havde ham lukkes der af til mig, og vi placerede dem alle gennem legerum. Jeg havde et par ekstra foretaget i tilfælde nogle fik beskidte. Dette viste sig at være en billigere løsning at købe helt nye tæpper.

Rummet har fungeret så godt for de sidste ni år, og begge Alanna og hendes klienter har været tilfreds med den plads. Du kan bruge ideerne fra denne makeover til at hjælpe dig med at designe en hund legerum for dit eget hjem. Du må ikke ønsker at starte din egen dagpleje, men dit kæledyr vil helt sikkert elske at have deres egen særlige sted.

"Husk, at dyrene i dit liv er ikke bare dine kæledyr;. De er dine venner" WNR