Design dine egne sko

Design dine egne sko


Uanset om du er til vintage stil, har en ulige størrelse fods eller bare foretrækker at være unikke, kan du lære at designe dine egne sko. Du kan også tilpasse en populær stil, der passer din egen individuelle flair.

Custom Design din egen sko

Som børn, vi alle gør en lille tilpasning af vores sko, hvad enten ved at købe funky snørebånd eller tegne på dem med markører. Men hvorfor stoppe, når vi vokser op? En række skoproducenter ved, at kunderne ønsker at give deres sko lidt ekstra personlighed. Så de tilpasse let tilgængelige til rimelige priser. Nogle af disse producenter inkluderer:

 • Converse
  • Chuck Taylor Converse sko har altid været individualistisk, men nu kan du tage en tom sko og gøre med det hvad du vil. Deres brugerdefinerede tjeneste kaldes Gør Mine røde, og det er særligt fremragende, fordi 15% af omsætningen går til Den Globale Fond til Bekæmpelse af Aids. Ikke blot vil du ende op med Converse, der er unikke samtale stykker, men du vil gøre noget for at hjælpe verden. Walking i disse sko har aldrig føltes så godt.
 • Nike
  • Deres custom design division er NIKEiD. Du kan tage en hvilken som helst sko du kan lide og sørge for at have en maskot, logo eller grafik efter eget valg emblazoned i placeringen af ​​dine præferencer. Eller, kan du starte med en helt blank sko og gøre med det hvad du vil. Ordrer tage fire uger at opfylde medmindre andet er angivet. Omkostningerne er detailprisen på skoen, plus forsendelse og en "custom design gebyr", som ikke er angivet på webstedet. Formentlig det varierer afhængigt af kompleksiteten af ​​dit design. Deres kundeservice er tilgængelig for konsultation forud for at placere en ordre.
 • Vans
  • Husk Spicoli s Vans i Øl, fis og rockmusik? Vans giver dig mulighed for at designe dine egne sko på to former: ". Old skool" slip-on og Medmindre du er en Vans narkoman, deres brugerdefinerede designs er ikke umagen værd. Alt hvad du kan gøre, er at vælge mellem deres sæt farve og mønster paletter at bygge sko, og du kan ikke se din design før du har givet dem alle dine oplysninger. Skoene tager 5-7 uger for at blive leveret. De er dog billigt, koster kun $ 50 før skat og forsendelse.

  Design dine egne sko til dans

  Dansere, uanset om professionelle eller alvorlig amatør swing dansere, brug sko af høj kvalitet, men også sko stil og raffinement. Disse er den perfekte slags sko til at designe dig selv med hjælp fra en god virksomhed, så prøv TNT Dance Designs. Deres stilarter er glamourøse og elegante, deres arbejde er omhyggelig og fornuftig deres priser. Hvis du indtaster en dans konkurrence, bør du helt sikkert overveje disse brugerdefinerede sko, så ingen vil glemme enten dit fodarbejde eller dine fødder. TNT Dance Design sko er også en god mulighed for alle, der elsker et retro look og ønsker noget lidt mere unikt. Dance sko kan ikke bæres på gaden, men hvis du kommer til at være indendørs hele aftenen, kan dine fødder gøre en splash.

  Kanalisere din indre Cobbler

  Hvis du er snu og seriøs omkring dit fodtøj, er det mindre vanskeligt end du måske tror at lære at lave dine egne sko. Tjek hjemmesiden for sko narkoman Mary Wales Loomis. Hun har en bog, som hun lover kan lære nogen at lære at lave deres egne sko, og der er en række af vidnesbyrd, der attesterer denne erklæring.

  Alternativt, hvis der er en teatralsk designer i dit nabolag, så spørg dem, hvis de gør sko eller kan anbefale nogen, der gør. Du kan ende med at bruge på over $ 500, men det vil være det værd for sko, der passer din fod perfekt og ser sensationelle.