Design din spisestue

Design din spisestue


Mange husejere vil have smukke, funktionelle rum i deres hjem. Design din spisestue kan være en udfordring, afhængigt af dens formalitet, antallet af gæster, du forventer at underholde, og den type spisning, der vil finde sted.

Grundlæggende overvejelser for Dining Room Design

Før plukke ud væg farver og bestiller en ny bord og stole, er det vigtigt at overveje det grundlæggende i indretning som de gælder for en spisestue. Den grundlæggende plads du har at arbejde med, samt hvordan du planlægger at bruge det er afgørende faktorer, når designe dit spisestue.

Størrelse

Størrelsen af ​​rummet hjælper diktere de farver og møbler, der er bedst egnet. En meget lille spisestue, for eksempel, ville føle sig rodet og overfyldte, når parret med mørke, tunge møbler, mørke vægge og tunge gardiner. Store værelser, på den anden side, vil føle tom, hvis bordet er lille, og der er ingen andre møbler, især hvis vinduet er lyse og luftige og væggene er lyse. Hvis rummet er meget lille, overveje at tilføje et ekstra vindue eller væg udskæring at øge den plads - vinduer, der åbner ind i køkkenet er særligt værdifulde og effektive. For at formindske et stort rum til en mere håndterbar størrelse, tilføje høje planter, rige gardiner, eller yderligere møbler (et vitrineskab for eksempel).

Formality

En formel spisestue beregnet til brug ved særlige lejligheder har brug for anderledes design overvejelser end en uformel spisested. Mens oprigtig familiebilleder kan være passende for en afslappet indstilling, en formel portræt er en bedre accent i en formel værelse. Desuden en krystal lysekrone er malplaceret i en uformel rum, mens generiske gulvlamper er ikke egnede til en fin spisestue. Valg af formalitet i rummet vil hjælpe med at bestemme disse grundlæggende interiør design valg.

Frekvens

Design din spisestue kan være en dyr projekt, og før du vælger at oprette en overdådig formel indstilling, overveje, hvor ofte du vil bruge det. Hvis spisestuen presses i brug regelmæssigt for søndag middage, middagsselskaber, og ferie sammenkomster, kan det være værd at søge professionel rådgivning, hvorimod hvis den skal være en afslappet eller mindre hyppigt anvendte rum, kan dine personlige præferencer være alle design konsultation, du har brug for.

Tilgængelighed

En ofte overset, når de sammensætter spisestuer er tilgængelighed. Naturligvis bør der være let adgang til køkkenet, og hvis du har planer om omfattende underholdende det bør være tilgængelige for andre indsamling områder samt (stue, hjemmebiograf, etc.). Endvidere bør spisestuen være i nærheden af ​​et badeværelse for bekvemmelighed.

Ikke alene en spisestue skal være tilgængelige for andre dele af huset, men det skal være store nok, at gæsterne ikke behøver at forlade deres stole for at lade andre mennesker passerer eller at hente retter fra et skab.

Møbler

Design din spisestue

Den første overvejelse for spisestue møbler bør være antallet af nødvendige stole. Intet vil ødelægge en omhyggeligt designet spisestue hurtigere end at importere klapstole når der er behov for ekstra pladser. Tabel størrelse er også en faktor: Sørg for at efterlade mindst 24 inches af clearance omkring kanten af ​​rummet (mens stolene er på plads rundt om bordet), så gæsterne til at bevæge sig frit.

Yderligere møbler i en spisestue er et spørgsmål om personlig præference. Mange mennesker vælger at inkorporere kina kabinetter i indretningen til at fremhæve fine porcelæn og krystal, og en vin rack ville bestemt ikke være på sin plads. Når du tilføjer disse ekstra stykker, dog altid overveje den tilgængelige plads, og om de vil gøre rummet ubehageligt overfyldt.

Belysning

Belysning er en vigtig overvejelse, når designe dit spisestue. Gæsterne skal have tilstrækkelig lys til at sætte pris på mad uden knibe øjnene sammen, men lyset bør ikke være så hård, at blænding fra en hvid dug eller retter. Lysekroner er almindelige inventar i spisestuer, og de kan købes i en række forskellige designs og stilarter til at matche ethvert niveau af formalitet. Når du vælger lysarmaturer, tage hensyn til tilstedeværelsen af ​​naturligt lys: Hvis du har planer om hosting middagsselskaber, undgå vestlige-vendende vinduer, der ville fokusere den nedgående sol i dine gæsters øjne.

Inspiration

Alle har brug for lidt inspiration, som de dykke ned i en form for indretning. Indretning af hjemmet Ombytningstilbuddet slideshows, at funktionen smukke spisestuer i en række forskellige stilarter. Derudover, så tjek denne YouTube-video af smukke spisestuer. .

Ekstra Dining Room Detaljer

Mens den simpleste af spisestuer kan designes efter at kun grundlæggende elementer, multi-funktionelle værelser med dekorative accenter tilføje personlighed og flair for den samlede effekt.

Flere funktioner

Hvis du har planer om vært for en række forskellige funktioner - middagsselskaber, brunch, frokoster osv - du skal overveje fleksibilitet i din spisestue interiør design. En udvidelig tabel, for eksempel kan tilpasses forskellige part størrelser, og et indre vindue med adgang til køkken kan tjene som et beundringsværdigt buffet station.

Dekorative accenter

Accenter i en spisestue bør holdes minimal, så de ikke behøver at være hyppigt omarrangeret til at rumme forskellige måltider. En hovedhjørnesten er den mest almindelige valg og kan let koordineres til forskellige helligdage eller begivenheder. Pas dog, at intet på bordet, er så høj eller omfangsrigt at det skjuler gæsterne sidder overfor hinanden, et problem, der vil stunt samtale og nydelse uanset hvor smuk dekoration.Design din spisestue kan være en udfordring, især hvis det skal bruges til en bred vifte af arrangementer. Med nøje overvejelse af de vigtigste faktorer, såsom møbler, størrelse, tilgængelighed, og formalitet, dog kan en spisestue være både en smuk og et funktionelt rum, der tilføjer prestige og værdi til ethvert hjem.