Depression skader Brain

Depression er skadeligt, og alle, der har haft det i et stykke tid, ved det udmærket godt. Det viser sig, at der er endnu en anden, hidtil ukendt virkning af depression.

Depression skader Brain

Sløvhed, immobilitet, og en yderst deprimeret følelsesmæssig tilstand, er tæt forbundet med depression. I mellemtiden har det en anden bivirkning, som forskerne fra Yale University (USA) krav. Formålet med deres forsøg var at bestemme, hvordan langvarig stress påvirkede hjernen.

For at gøre dette, forskerne undersøgte hjernen vævsprøver af patienter, der lider af klinisk depression, og dem der ikke har nogen depression. Den sammenlignende analyse viste, at det fremkaldte frakobling mellem separate hjerneceller. Lederen af ​​forskningen, professor Ronald Daman siger, at under sådanne betingelser hjernen skrumper, mister en betydelig mængde af interne relationer.

Færre forbindelser mellem celler betyder, at hjernen er mindre i stand til at behandle oplysninger. Det kan være endnu en grund til, at en person, tabt i depression ikke i tilstrækkelig grad at reagere på de omkringliggende begivenheder. Så hvis du har bemærket symptomer på depression i dig selv eller din kæreste og nærmeste, ikke udsætte behandlingen af denne sygdom.