Dental Planer: Køb et Dental Plan Online Tips

Gør dit Dental Insurance Homework

Hvis du skal købe dental forsikring, blive advaret, at der ikke er nogen dental bedste køb eller one-size-fits-all dental plan for alle, men snarere et enormt udvalg af planer, der kan dækkes til dine individuelle behov. For eksempel, hvis dine tænder og de andre tænder i din familie er helt lige, du måske ikke ønsker at skallen ud for en bedre dental plan, der dækker ortodontiske behandlinger.

For hver dental plan du overveje, sørge for, at dækningen det giver er, hvad du og din familie har brug for. Er tandlægen, du ser acceptere den plan, du vil købe? Er der undtagelser, der overlapper med dine behov? Har planen har en stor selvrisiko? Er det dækker en betydelig procentdel af de dyreste procedurer såsom rodkanaler? Hvis der er store månedlige præmier og din familie ikke kræver typisk meget tandbehandling, kan du overveje at indskrive i en rabat dental plan i stedet for at købe traditionel forsikring.

Må ikke bare hoppe ind at købe en dental plan, der anbefales eller der ligner en god værdi, skal du gøre forskning for at sikre, at det er den rigtige pasform til dig og din familie.

Dental lån agenturer

Dit barns tænder er skævt som politiker i et valgår, med en kløft mellem de forreste dem store nok til at drive en Volkswagen igennem. Han klart behov seler, men din tandlæge forsikring dækker ikke behandling! Før de giver op eller farende ud for at købe en anden, supplerende forsikring for ham, tale med odontologer om finansieringsmuligheder til rådighed.

Mange odontologer er nu accepterer betaling via Dental Fee Plan og CareCredit lån, som tilbyder ingen interesse planer for det første år og planer op til fem år lange. Spredt over den periode, tage et lån fra disse organer til at betale for dit barns seler kan faktisk spare dig penge, sammenlignet med en supplerende dental forsikring, og bruge dem er blevet stadig mere populært i de senere år.

Før farende ud for at købe dental forsikring kun for seler, konsultere disse dental lån agenturer, gøre det math, og se, hvad der giver mest mening for din økonomiske situation.

Online Citater

Forsøger at finde ud af at købe dental plan online? Du vil hurtigt opdage, at der er en overflod af valg, og sortere i dem alle kan være en skræmmende opgave.

For at reducere de mange forskellige valgmuligheder til kun dem i din prisklasse, kan du starte med at bruge et af de mange steder, der tilbyder gratis forsikring citater online, såsom eHealthInsurance.com.

Disse websteder kræver ikke dig til at forpligte sig til at købe nogen dental plan fra dem, men hjælpe med at give dig en idé om, hvad visse planer koste, uforpligtende.

Skriv ned, hvad du har brug for fra din Dental Plan

Følelse overvældet af antallet af hits Google giver dig for "køb dental plan online?" Der er en tilsyneladende endeløs række af dental planer tilgængelige online i disse dage, som tilbyder alt fra præmie, fem-stjernet dækning for den rockstjerne, der bare kan ' t holde sig væk fra sine gummy snacks til billig, rabat dækning for den samvittighedsfulde grundskole sygeplejerske, der praktiserer, hvad hun prædiker og har perfekt, lav vedligeholdelse tænder. Denne sort, selv om truende, er faktisk en god ting, da det giver dig mulighed for at købe en dental plan hånd skræddersyet til dine behov.

For at undgå at blive helt overvældet under processen, skal du skrive en liste over funktioner, du gerne vil fra din dental plan. Denne liste skal omfatte: typer af behandlinger, du og din familie er tilbøjelige til at modtage, hvor ofte du gerne vil se din tandlæge, hvor udstrakt akut lægehjælp er dækket, og om du er tilbøjelige til at stole på planen tungt for en stor mængde arbejde.

For hver enkelt eller familiens situation er der en tand plan, der passer. Hvis du ved, hvad du vil, når du starter din søgning, du er mere tilbøjelige til at have dem behov opfyldt.

Dental Tætning

Leder du efter en idiotsikker måde at forhindre hulrum? Så fugemasser er en klar dental bedste køb!

Trods hvordan energisk du børste dine kindtænder eller hvor ofte du skylle med fluor behandling, er det næsten uundgåeligt, at plaque vil opbygge i de dybe riller på toppen af ​​din store kindtænder, hvilket fører til huller i tænderne.

En dental fugemasse er et tyndt plastlag, der er malet på toppen af ​​din tand og forhindrer plak i at opbygge og spise løs på tandens emalje. En fugemasse er temmelig billig og enhver tandlæge kan anvende det, men på trods af deres åbenlyse fordele, kun 20% af amerikanerne i øjeblikket bruger fugemasse!

Hvis du vil have en idiotsikker måde at forhindre de fleste hulrum fra formning, så spørg din tandlæge om dental fugemasser, næste gang du besøger for en rengøring.

"E" Dental Insurance

Elektroniske banker, såsom E * Trade og ING Direct, kan give meget bedre rente end traditionelle mursten og mørtel organisationer på grund af den enorme mængde penge, de sparer ved ikke at skulle opretholde egentlige filialer. Så bør du ikke være i stand til at købe dental planer online fra en elektronisk forsikringsselskab, som tilbyder analogt billige politikker?

Desværre er det ikke tilfældet. Mens elektroniske banker har en betydeligt mindre overhead som i forhold til traditionelle mursten og mørtel organisationer, de fleste forsikringsselskaber ikke meget mange mursten og mørtel afdelinger til at begynde med, har allerede gjort det meste af deres kommunikation med i pensionsordningen over telefonen og via mail i årevis.

Så hvis du søger for at købe dental forsikring, er der ingen nye nymodens, fancy "e" forsikring, som tilbyder meget bedre, billigere dækning. Faktisk i en verden af ​​dental sundhed planer, det modsatte gælder; er du sikkert hellere vil med en ældre, hæderlige, etableret leverandør end med en yngre, mindre opkomling.

Få en Dental Health Plan!

Så du siger, du vil købe dental forsikring, men har ikke råd til det? Så du virkelig ikke vil have råd til at løse dine tænder, når tingene i sidste ende gå galt.

I modsætning til almindelig sundhedspleje, en tandsundhed plan arbejder i et primært forebyggende måde. En tandlæge kan finde et problem med dine tænder meget tidligt og gøre relativt mindre ting at rette det, før det bliver et stort problem. Uden sådanne screeninger, kan alvorlige tilstande synes at udvikle spontant, få dig en stor lidelse og koster dig en masse penge.

Hvis du ikke har dental dækning, så har du sandsynligvis aldrig se en tandlæge og derfor glip af denne kritiske tidlig opdagelse. Chancer er du vil ikke engang se en tandlæge, indtil du har udviklet en noget alvorligt problem, der vil helt sikkert være meget dyrt at reparere. Selvom betalinger forsikringsselskaberne kan se stejl for dig nu, vil det sandsynligvis spare penge i det lange løb.

Så gør din mund og din tegnebog en fordel og tilmelde sig en tand sundhedsplan. Det wil spare dig penge og lidelse i det lange løb.

Nerver og Online Indkøb

Identitetstyveri! Svindel med kreditkort! Vira! Åh!

Mange af os er nervøse købe selv små råvarer, ligesom bøger, online på grund af frygten for at have vores identiteter eller kreditkortnumre stjålet og brugt af en person til forbryderiske formål.

Derfor køber et dental plan online virker som en virkelig stor risiko for, at ikke er værd at tage, især med lokale forsikringsselskaber sælgere rundt med hvem du kan tale mere sikkert over telefonen.

Selv hvis du er nervøs om at give dit kreditkortnummer eller CPR-nummer ud på nettet, kan du stadig nyde godt af at kigge på en dental plan via internettet. Der er mange websteder, der tilbyder gratis tilbud og ressourcer, sammen med indsigtsfulde sammenligninger af dental plan typer, som du kan bruge uden at skulle give nogen af ​​disse vigtige oplysninger. Desuden, hvis du finder en plan, som du virkelig gerne online, vil enhver velansete udbyder have et gratis telefonnummer, som du kan bruge til at snakke med en faktisk person, så du kan aldrig behøver at indtaste en enkelt personlig detalje over internettet.

Uanset om du ønsker at tilmelde dig i din dental plan online, kan du stadig nyde godt af den rigdom af information og gratis tilbud, der tilbydes af de mange specialiserede, gratis hjemmesider til rådighed.

Newtons Tooth

Efter hans død blev en af ​​de store Sir Isaac Newtons tænder solgt i London for hvad der svarer til mere end 35000 dollars i dagens dollars, men selv om dine tænder måske ikke har helt den markedsværdi, dette viser, hvor vigtigt tænder er!

Desværre har de fleste mennesker ikke synes at indse, at, som det fremgår af den mere end 50% af amerikanerne, der ikke jævnligt, mundhygiejne, med katastrofale resultater. Over 75% af voksne over 35 år har gummi sygdom, 78% af amerikanerne har et hulrum ved alder 17, 33% har strøm, ubehandlet karies, og kun 28% floss dagligt.

Hvis du er en af ​​de mange, der har været forsømme dine tænder, bør du gøre turen rundt i dag. Dental dækning er meget overkommelig, og der er en endeløs række af politikker og planer til rådighed, så du kan helt sikkert købe dental forsikring eller en rabat dental plan i din prisklasse. Der er mange, der tilbyder mindst det helt grundlæggende (og som tandpleje er en forebyggende spil, det grundlæggende er langt den vigtigste del). For at bevise dette til dig selv, kan du besøge en af ​​de mange gratis dental plan citerer tjenester online og se, hvor meget en enkel plan vil koste dig.

Må ikke sidde med hænderne i skødet, mens dine tænder rådne langsomt væk ligesom de fleste andre amerikanere; tage vare på dig selv og dine tænder lest din forsømmelse fører til reelle, alvorlige tandproblemer, der kræver øjeblikkelig og meget dyre behandling.