Dental Planer: Discount Dental Planer Tips

Dårlig Tooth sygehistorie

Battle arret tænder kan sende dental forsikringsselskaber kører for bakkerne. En traditionel læge vil ofte nægte at dække dig, hvis du har en dårlig historie med dine tænder, da de er bange for, at de bliver nødt til at skallen ud for en masse flere penge til dig over tid.

Frygt ikke; du tænder stadig håb! Du kan stadig købe en rabat dental plan. Discount dental planer ikke kræver en baggrundskontrol og ofte give dækning den næste arbejdsdag efter indskrivning.

Når en rabat Dental Plan giver mening

Dental discount planer synes som en hel del, så hvad er fangsten?

Generelt rabat dental planer koste en hel del mindre end mere traditionelle dental forsikringer. Men hver gang du går ind for en behandling, kan de relativt høje månedlige præmier af en forsikring bliver mere attraktive, da discount dental planer kræver, at du betale meget mere ud af lommen, hver gang du ser en tandlæge.

Hvis du forsøger at vælge mellem en anden form for dækning, eller, bør du overveje din egen tandlæge fortid og dine forældre. Hvis du og din familie har brug for en hel del arbejde ud over de standard rensninger i fortiden, så vil du sandsynligvis spare penge med en traditionel forsikring. Hvis ikke, så kan du spare en masse med en rabat dental plan.

Årlige beløbsgrænser

Ligesom mange andre amerikanere, har slik og sodavand gjort deres skader på dine ikke-så-pearly hvide. Hvis dine tænder er i temmelig dårlig form, og du shoppe rundt for en tandsundhed plan, huske på, at de traditionelle dental forsikringer har årlige maksimum, der, når nået, vil efterlade dig på din egen for yderligere dental arbejde, du kan få brug for .

Heldigvis behøver discount dental planer ikke har en årlig maksimum, men i stedet give den samme, ensartet rabat tandpleje hver gang du går ind for en procedure. På denne måde, seks rodbehandlinger senere, din bankkonto vil stadig have nogle ekstra kontanter for bare en sidste pakke af gummy bjørne!

Dental Dækning Udelukkelser

Har du brug for nogle arbejde på dine tænder, der ikke er dækket af dit forsikringsselskab? Dental forsikringer indeholder ofte store undtagelser, der kan efterlade dig på din egen til at betale for meget dyre behandlinger, såsom dem, som en specialtandlæge.

Discount dental planer imidlertid ikke indeholder nogen dækning udelukkelser og give rabatter for mest almindelige typer af dental arbejde, som kan hjælpe dig med råd til at holde dine chompers sund, hvid, og lige.

Før du vælger en forsikring eller rabat dental plan for dig selv og din familie, være omhyggelig med at sørge for, at den plan, du vælger dækker alle de procedurer, som du sandsynligvis brug for.

Refusion Perioder

Man skulle tro, at det at have en god dental forsikring vil forhindre dig i at skulle bruge en lastbil belastning af penge på dine tænder. Desværre, det er ikke tilfældet, da de fleste forsikringer kræver, at du til at betale for behandling af din egen lomme, og vil refundere dig, når du indsende en klage.

Før indskrive i en dental forsikring, så sørg for, at du kan håndtere disse midlertidige og potentielt meget store udgifter. Hvis ikke, så kan du overveje en af ​​de discount dental planer på markedet som et alternativ. Med en rabat dental plan, får du en up front rabat, når du bliver behandlet, så du sparer penge med det samme i stedet for at skulle vente på en godtgørelse.

De rabatter, der tilbydes af disse planer er imidlertid ofte ikke så væsentlig som de refusioner, du ville have modtaget fra en traditionel forsikring, så sørg for at overveje begge typer tandsundhed dækning, før du vælger en for dig og din familie.

Oral Cancer

Kræft er en af ​​de mest frygtede sygdomme på planeten og oral cancer er blandt de mest dødbringende og dræbte mere end halvdelen af ​​alle ofre inden for 5 år. Faktisk er en person dør hver time i USA fra oral cancer. Selv dem, der overlever, er ofte alvorligt vansiret, mangler store dele af tungen i halsen deres kæbe, og.

Hvis du ryger, drikker eller brug skråtobak, så du er i den højeste risikogruppe for at få kræft i mundhulen. Desuden, drikke og ryge på samme tid øger risikoen.

Nøglen til at overleve kræft i mundhulen, som med de fleste kræftformer, er tidlig påvisning. Hvis du har sår eller læsioner i munden, der klæber rundt i lang tid, eller som har en konstant klumpet fornemmelse i munden, tunge eller hals, når tygge eller synke, så skal du se en specialist, såsom en tandlæge, med det samme.

Oral cancer kan endda påvises før disse symptomer opstår, men desværre er de fleste tidlige tegn er smertefri og kan kun påvises ved en tandlæge. Hvis du er i høj risiko gruppen, og især hvis du er over 40 som 95% af oral cancer forekommer i dem over 40, så er det ekstremt vigtigt, at du ser en tandlæge til en rengøring, mindst en gang hver 6. måned, så de kan vurdere den generelle sundhed i dine tænder og mund.

Hvis du ikke kan se en tandlæge hver 6 måneder, fordi du ikke har og ikke har råd de høje månedlige præmier traditionelle dental forsikring, så skal du tilmelde dig en rabat dental plan. Discount dental planer typisk koste omkring $ 100 om året, og omfatter 2 gratis (eller meget billige) rutinemæssige rengøring, som vil tillade dig at opdage kræft tidligt, samt få dine tænder renset.

Dental Hygiene og tandkødssygdomme

Du skal have dårlig tandhygiejne at have gummi sygdom, ikke?

Faktisk mere end 75% af amerikanere over 35 år har en form for tandkødsbetændelse. I sin mest mild, er tandkødssygdomme kaldes gingivitis, som består af svage gummier, der er lidt hævet og bløder for let. Hvis der ikke gøres noget, kan tandkødssygdomme blive til paradentose, hvor bakterierne i afgift vil forårsage yderligere skade på dit tandkød, samt begynde at angribe knogler og bindevæv. Gum sygdom i sidste ende resulterer i tab af tænder.

Hvis du ønsker at holde dine tænder skal du øve god tandhygiejne. Den grundlæggende årsag til tandkødssygdomme er plak omkring tandkødsranden, så børstning mindst to gange dagligt kan hjælpe med at forhindre tandkødssygdomme fra selv begyndt. Børstning kan ikke fuldt ud holde ud gingivitis, men som tandtråd er også nødvendigt at fjerne plak fra tandkødsranden og styrke tandkødet i almindelighed.

Selv med perfekt tandhygiejne, kan dine spisevaner tage deres vejafgift på dine tænder og tandkød, så det virkelig er meget vigtigt at se din tandlæge hver 6. måned for en rengøring og inspektion. Da selv discount dental planer gøre disse besøg overkommelige, bør du stoppe med at lave undskyldninger og begynde at sikre, at dine tænder forblive sunde med dig op i alderen.

Irritation af henvisninger

Irriteret over, at du skal få en henvisning fra din tandlæge for at se en specialist? Bortset fra besværet med at skulle gå til to separate aftaler, du ofte nødt til at give en co-pay for at se din tandlæge simpelthen for at få henvisningen, at du allerede ved, du har brug for.

Hvis du betaler for din egen dental forsikring og opdager, at du ofte har brug for at se specialister for visse former for behandling, bør du overveje en rabat dental plan som et alternativ. Disse planer kræver ikke, at du har en henvisning, for at se en specialist.

Ligeledes har nogle forsikringer, især de mere fornemme dem, ikke kræve henvisninger til at se specialister. Hvis du har råd en af ​​dem, din dækning vil sandsynligvis være bedre end med en af ​​rabatten dental planer alligevel.

Spar penge behandle din Student tænder

Bekymret for, at du er nødt til at begynde at betale regningen for din seneste high school grad har dental forsikring? Må ikke bekymre dig! Familien dental plan fra din arbejdsgiver vil sandsynligvis dække dine børn, så længe de er registreret som dine pårørende da de vil fortsætte være løbet af deres tid som universitetsstuderende - selv om der er typisk en alder kasket på omkring 23 for at forhindre forældres arbejdsgivere fra at støtte de studerende-til-livet.

Men hvis din arbejdsgiver insisterer på, at din seneste high school grad bør finde sin egen dental forsikring, kan du købe en billig discount dental plan bare for din elev, eller for bare lidt mere, kan du få en rabat dental plan for hele din familie. Med ingen månedlige præmier og kun en beskeden årligt gebyr - mindre end $ 200 er almindeligt - du kan sikre, at dit barns tænder stadig er beskyttet, selv når de er formelt forladt af deres tidligere forsikring. Hvad mere er, er der ingen alder kasket på denne familie dental dækning. Dine børn vil være beskyttet i henhold til planen, så længe de er finansielle forsørgerpligt, der bor i din husstand.