Den sværeste dag i ugen

Den sværeste dag i ugen
Fysiologer og sociologer allerede fundet mørkeste og de ​​lykkeligste dage i året (januar, 21 og juni, 20 henholdsvis). De fik nu ned til de dage af ugen. De endelig regnet ud, at den hårdeste dag er onsdag, mandag som vi alle tror.

Det er på onsdag, når folk føler weekenden er stadig langt væk. Hvad gør det værre, onsdag tilknyttet den største workflow i løbet af ugen. Derudover psykologer overraskende opdaget, at mens vi er ved at dø for weekenden, er den faktiske kommende ikke gøre os glade.

Forskere ved University of Sydney gennemført en meningsmåling blandt 200 voksne, beder om den hårdeste dag i ugen. De fleste interviewpersoner sagde, at de følte det værste om mandag morgen og mandag aften, men det nærmer weekenden gjort dem føler bedre, især på fredag ​​og lørdag. Deres pointe var, at de ikke havde nogen presserende business disse dage og kunne planlægge deres tid som det passede dem.

Derefter psykologer organiseret en "real time" eksperiment. De bad 350 frivillige det samme spørgsmål - Hvordan har du det i dag -? Gennem ugen. Undersøgelsen viste de frivillige følte anderledes gennem ugen i forhold til deres tidligere svar. Mandag viste sig at være ikke så forfærdeligt, mens fredag ​​og lørdag ikke bragte undtaget relief.

Charles Areni, en leder af forskerholdet, mener folk er bebyrdet med mange stereotyper om de dage i ugen, der følger af den fælles idé om, at vi har det godt, når vi er frie til at vælge, hvad de skal gøre, i stedet for at arbejde til gavn for den arbejdsgiver. Faktisk Areni går, i weekenden fjerner så meget vores energi at det føles som et job.