Den Skinny Jean Kost: Hvordan til at tabe og passe ind i din favorit par

Den Skinny Jean kost er en ny dille, der lover kvinderne, at de vil have en lettere gang passer ind i deres favorit skinny jeans, hvis blot de følger visse trin. Denne type træning og kost tilgang dukker op i flere og flere fitnesscentre og lignende over hele landet. For eksempel Bally Total Fitness og Equinox begge har programmer, der lover du vil være i stand til endnu engang passe ind i din skinny jeans med lethed og komfort. Den Skinny Jean kost kombinerer ikke kun sund fornuft at spise, men også den rigtige form for træning og motion regime til virkelig pakke en en-to kombination, bør få dig i dine skinny jeans på ingen tid flat.

Appetitnedsættende

Hvis du ønsker at glide tilbage i din super-hot skinny jeans i en fart, så prøv noget som appetitnedsættende midler sammen med en faktiske kost. Problemet med blot at gå på en diæt for at hjælpe dig med at glide ind i dine skinny jeans er, at kostvaner kommer kort af løse tanker mad, sult veer og cravings, som du udholde på grund af en diæt s afsavn. Så hvis du ønsker at gå på en diæt, kombinere denne indsats med appetitnedsættende midler til virkelig at gøre en større indflydelse på din vægt. Enhver kan gå på en diæt, hvis de ikke er sultne i øjeblikket; besværet med at holde din slankekure engagement opstår, når du tørster visse former for mad. Således vil appetitnedsættende midler i forbindelse med en diæt arbejde for at hjælpe dig med at forbrænde fedt hurtigere og få dig tilbage i din skinny jeans, meget hurtigere.

Sunde stedfortrædere og portionsstørrelser

Da slankekure er svært at gøre, kan du ty til mere sund fornuft tilgange at kaste lidt pounds, som dybest set bare beløber sig til at kontrollere dine portionsstørrelser og gøre sundere erstatninger for opfedning fødevarer, du normalt nyder. Som et eksempel, i stedet for snacking på boller eller andre lignende fødevarer som kager eller bagværk, bare have en helsekost som et æble eller en anden frugt. Hvis du længes efter søde og sukkerholdige lækkerier som småkager, bare erstatte nogle sukker-fri varm chokolade i deres sted. Skære ned på størrelsen af ​​dine portioner kan også hjælpe dig kaste pounds, fordi du tager i mindre kalorier end du normalt ville.

Træning

Alt, lige spise er kun vil blive hjulpet mere ved at gøre de rigtige workout valg. Hvis du ønsker at passe ind i din skinny jeans, du burde gøre squats og lunges at tone din underkrop. Du skal også arbejde i nogle cardio øvelser, der virkelig flytter dine underekstremiteterne; dette vil få dine kalorier brændt og dine muskler tonet på ingen tid overhovedet. Et eksempel på et par gode cardio øvelser består af enkle aktiviteter, der er sjovere end motion, ting som cykling eller endda kører.