Den nyeste mode trend for Business Women: Kort Suit

Hvilke af de smukke kjoler vil være den mest fashionable i den kommende sæson? En kort jakkesæt. Det er det valg Eva Herzigova har lavet i Cannes.

Den nyeste mode trend for Business Women: Kort Suit

Ifølge designerne, dette stykke tøj er en unik blanding af stilarter. På den ene side er det en officiel stil, hvor en stor rolle spilles af jakker, skjorter, slips og bukser, som skal harmonisk kombineret med stil. Og på den anden side er det en mere uafhængig retning, en protest mod business tøj, som har tendens til at være oprigtig.

Så har Eva Herzigova substituerede bukser til shorts og sat på en slank sort smoking, som på én gang adskiller hende fra resten af ​​mængden, hvor næsten alle var iført en buksedragt. Det tog to sæsoner for Eva at være blevet syet disse usædvanlige shorts for aftenen. Nu en kort dragt er en ny trend. En respektabel øverste halvdel af påklædning er afbalanceret de shorts, som åbner ben og tiltrække opmærksomhed. Dette er en stor mulighed for tøj til kvinder, der ønsker at virke seriøs og på samme tid, sexet og selvforsynende.

Der er en anden stor fordel ved denne dragt - det er relevant for sommersæsonen. Med tilgangen af ​​sommerens forretningskvinder har bekymringer om, hvordan at bære kostumer i den varme kvælende vejr. Men mode står ikke stille, og nu, til glæde for det store flertal af business kvinder, der er tynget af de strenge regler for dress code, der er en anstændig vej ud - en kort dragt. Dette er en unik mulighed for kvinder at se fashionable og stilfulde og stadig føle sig trygge.