Den Invitation: toneangivende fra begyndelsen

Den Invitation: toneangivende fra begyndelsen
Den ankommer med posten. Inviterede gæster se kalligrafi rettet til dem. De føler tekstur af konvolutten. De vender det om, at åbne den op og glide ud af indholdet. De fanger deres første glimt af dit bryllup invitation, og det sætter tonen for hele dit arrangement.

Invitationer tale mængder

Brylluppet invitation er dit bryllup guestsâ € ™ første indblik i, hvad dit bryllup har i vente for dem. Hvis det er en tilbagelænet og afslappet begivenhed, din invitation afslører dette. Hvis det er en formel fest, invitationen annoncerer denne også. Invitationen er fundamentet for dit bryllup udseende og samme udseende derefter vævet i hele alt andet du planlægger for din store dag.

Planlægge dit bryllup papirvarer

For at holde tema i hele dit bryllup papirvarer, designe alle de bryllup papirvarer stykker på samme tid. Nogle af brikkerne til at overveje, omfatter:

  • Gem-the-date
  • Bryllup invitation
  • Reception kort
  • Svarkortet
  • Tak kort
  • Tilsvarende kuverter til invitation, svarkortet og takkekort
  • Ceremony program
  • Menu til modtagelse

Tilføjelse Style

Vælg et design, skrifttype og farveskema, der afspejler temaet og tonen til dit bryllup. For eksempel, hvis det er en formel affære, kan du vælge en ecru baggrund med sort kalligrafi blæk. Du kan tilføje en juvel krystal udsmykning eller et bånd til invitationen.

Brug formsprog i at sammensætte din invitation detaljer. Dette giver dig mulighed for at sende beskeden til dit bryllup gæster at dit bryllup er en formel affære, der kræver formel påklædning uden at oplyse det på invitationen.

Et bryllup på stranden kan have en invitation med palmer eller sand dollars i baggrunden. Key West grøn eller en havblå farve kan være den mest hensigtsmæssige for baggrunde, blæk farve eller dekorationer. Den typografi kan være mindre formel og mere sjov end en formel invitation. En mere tilbagelænet strand begivenhed kan være bånd-mindre, mens en chic strand begivenhed kan have et bånd udsmykning.

Send en besked

Når du designer dit bryllup invitationer, holde den overordnede stil og tone i dit bryllup i tankerne. Invitationen og koordinere brevpapir bør slå tonen an for hele dit arrangement. Invitationen taler til bryllup gæster, lade dem vide, hvad de skal forvente fra resten af ​​din store dag.