Den Ernæring tomatjuice

Enhver med en interesse i at bruge hele fødevarer eller forfølge en økologisk kost vil sandsynligvis se på tomat som en del af en vegetabilsk baseret retter. Den er rig med den slags essentielle næringsstoffer findes i uforarbejdede vegetabilske fødevarer. En del af denne undersøgelse kan omfatte ernæring faktorer tomatjuice, som ikke kun er en del af nogle fælles opskrifter, men en base for supper og andre komplekse saft samt.

Tomat Juice

For så vidt angår en kalorie tæller, fødevareforskere vurderer, at en kop tomatjuice har omkring 41 kalorier, et lavt antal i forhold til nogle andre naturlige fødevarer. De fleste af disse kalorier kommer fra kulhydrater. Samme servering har 1,8 g protein.

Bortset fra ovenstående, tomatsaft har en god mængde af vitamin A, C, D, E og K, og over halvdelen af ​​den anbefalede daglige værdi for vitamin C. Det har også andre emner som niacin og folat. Selv om der kun spormængder af fedt i tomatsaft, den enkelt servering gør omfatte 8,6 g sukkerarter. Nogle typer af dåse tomat juice kan være høj i natrium, da producenterne tilføje salt i saften. Usaltet naturlig tomatjuice giver en sundere erstatning for dem med behov for en lavere natrium diæt.

Personligt Sundhed

Selvom tomatsaft er meget nærende, kan det ikke være et godt match for hver enkeltes kost. Nogle kritikere af tomatplante forstå, at tomat er en del af natskyggefamilien af ​​grøntsager, og at disse planter indeholder nogle potentielle toksiner. I tilfælde af tomat, de fleste af de giftige bestanddele, kendt som atropin og tomatin er i den grønne stængler og blade af planten, som ikke er almindeligt spist. Selve tomat er sikkert for de fleste mennesker, men dem med en allergi over for nightshades har været kendt at associere tomater og tomatsaft med fordøjelsesproblemer og andre bivirkninger.

En sund kost

De bedste anvendelser af tomatsaft er i fødevarer, der fremmer en naturlig hele fødevare tilgang til måltider. Tomat juice kan være en god vigtigste ingrediens til saft blandinger, og det kan også anvendes som en base for supper herunder tomat bisque, tomat peber, skinke og bønner, eller forskellige andre lignende opskrifter. Nogle kokke gerne bruge tomatsaft i en pot stege. En stor varm-vejr sund brug af tomatsaft er kold gazpacho, en spansk delikatesse hvor saften er fortykket med løg eller andre ingredienser. En anden er salsa, hvor en blanding af tomater, hvidløg, koriander eller andre grøntsager resulterer i en rig, frisk blanding, der repræsenterer en hele fødevarer tilgang til mellemmåltider.

Dem, der ønsker at bruge tomatsaft i nærende, sundhedsbevidste retter har en masse at vælge imellem. Den vigtigste ting at huske er, at de fleste tilberedte fødevarer indeholder en masse uønsket natrium, fedt, konserveringsmidler og meget mere. Brug friske grøntsager betyder, at flere af antioxidanter og andre "gode ting" vil være til stede i dine retter. Tænk tomatsaft som en god mulighed for sund madlavning.