Den Ernæring af paranødder

Paranødder er store frø, der vokser i sydamerikanske jomfruelige regnskove. Halvmåne formede frø er omgivet af en mørk brun, hård skal. Den høje fedtindhold, er højt kalorieindhold nødder meget elsket på grund af deres rige, cremet smag. De har en af ​​de højeste indhold af selen mellem alle nødder. De indeholder også jern, kobber, phosphor, kalium, zink og magnesium. A 1 ounce servering af nødder indeholder næsten 200 kalorier. Nedenfor er nogle af de næringsstoffer, der findes i disse nødder og deres rolle i kroppen.

Selen

Den bemærkelsesværdigt højt indhold af selen i nødder giver dem en potent antioxidant ejendom. Paranødder er en af ​​de rigeste kilder til selen. Dette mineral arbejder med proteiner til frembringelse af antioxidant enzymer. Disse hjælper til at forhindre cellulære skader fra frie radikaler. Selen øger effektiviteten af ​​immunsystemet. Det hjælper til at reducere risikoen for hjertesygdomme og prostatacancer. Det også sinker aldringsprocessen og giver skjoldbruskkirtlen til at fungere ordentligt. Dog kan for meget selen forstyrre maven, medføre irritabilitet, træthed og tab af hår og negle.

Magnesium

A 1 ounce servering af magnesium giver omkring 65 mg magnesium. Paranødder har en af ​​de højeste mængder af magnesium blandt planteføde. Denne vitale mineral øger frigivelse af energi fra fødevarer til at støtte nerve og muskuløs funktioner. Magnesium understøtter optagelsen af ​​calcium i kroppen. Det spiller en afgørende rolle i dannelsen af ​​sunde tænder og knogler. Risikoen for osteoporose kan reduceres betydeligt med tilstrækkelig indtagelse af magnesium i kosten.

Magnesium understøtter et sundt hjerte. Det hjælper til at opretholde sunde niveauer af blodtryk, normaliserer hjerterytmen og hjælper blodet til at størkne korrekt i hjertet. Dette reducerer risikoen for slagtilfælde og hjertesygdomme. Mineralet muliggør også støt opsving i tilfælde af et slag. Det spiller en afgørende rolle n dannelsen af ​​nye celler og hjælper til at slappe stive og spændte muskler.

Protein

Nødderne indeholder det komplette sortiment af proteiner. Dette leverer alle de essentielle aminosyrer, der er nødvendige for optimal vækst og udvikling. Paranødder kan tjene som en ideel kilde til protein i en vegetarisk kost.

Fedtstoffer

De fleste nødder har en god kombination af sunde fedtstoffer. Paranødder indeholder Omega-3 fedtsyrer. Disse fedtstoffer hjælpe til at sænke dårlige kolesterol i blodet. Men nødder har et højere indhold af mættet fedt end andre nødder. Som sådan er det vigtigt, at du spiser dem i moderate mængder. Overdreven indtagelse fører til høje kolesteroltal. Dette øger risikoen for hjerte-relaterede sundhedsmæssige komplikationer.

Fiber

Nødderne har et højt indhold af fiber. Når den er indtaget, de gør du føler dig fuld. Dette hjælper med at regulere fødeindtagelse. Når spises med måde og kombineres med andre sunde fødevarer, kan nødderne aktivere ordentlig vægtkontrol. Tilstrækkelig fiber i kosten bidrager til optimal tarmfunktion. Dette gør det muligt at passere afføring regelmæssigt og uden problemer.