Den eneste grund til du bør nogensinde tage et supplement

Den workout kosttilskud fad er grasserende blandt afslappet gym-gængere og die-hard workout entusiaster. Selvom sutter ned forskellige shakes og piller kan gøre dig føle, at du revving din krops naturlige evne til at opbygge muskelmasse, effektiviteten af ​​de fleste kosttilskud er marginal i bedste, især i betragtning uafhængig fysiologiske make-up. Genetik diktere din krops evne til at opbygge stenhårde muskelmasse mere end noget andet. Videnskabeligt udviklet pulvere er ikke nødvendigvis kommer til at ændre det. Ernæring er en vigtig komponent i et komplet styrke-træning regime, selv om udgifterne hårdt tjente penge på et kabinet stablet med kander pulver ikke vil gøre dig til et spejlbillede af et magasin cover model.

Den eneste grund til du bør nogensinde tage et supplement

Reality Check

Der er kun få grunde til, at du bør faktisk bruge workout kosttilskud. Den primære årsag ligger i ordet "tilskud" - så bør de produkter, du indtager gøre netop det: supplere din kost, så maksimal ernæringsmæssige indtag er opnået. Bodybuildere kan tage problemet med tilsyneladende under-værdsættelse betydningen af ​​kommercialiserede workout kosttilskud, men få aktive gym-gængere til formål at omdanne deres kroppe til udstillinger skræddersyet til Verdens Stærkeste Mand konkurrence. Lad os være ærlige: de fleste gym-gængere vil bare holde sig i form. Du behøver ikke at vedtage en 20-pille om dagen kosten vane for at opnå dette.

Multivitaminer & proteinpulver

Den berygtede Google-søgning går sådan her: "Hvad kosttilskud skal jeg tage?" Hvis du er ført til at skrive disse ord i en søgemaskine, er du forpligtet til at blive misforstået af propaganda-lignende artikler byder et bestemt produkt. Disse artikler er skræddersyet til at lokke dig til at købe noget, du sandsynligvis ikke brug for. Hvis du er virkelig interesseret i at købe kosttilskud til ernæringsformål, overveje multivitaminer og protein pulver. Disse grundlæggende kosttilskud vil hjælpe din krop fungere på højeffektiv før og efter træning. Den gennemsnitlige person ikke indtager nok vitaminer og mineraler i hans eller hendes mad på daglig basis, hvilket gør multivitaminer en nødvendighed for mange. En ren protein pulver (f.eks en, der ikke indeholder andre bestanddele, såsom valle) er gavnligt for at forsyne kroppen med brændstof er det nødvendigt at optimere post-workout muskelrestitution.

Forgrenet Aminosyrer

Du har måske stødt på forkortelsen "bcaas" på et tidspunkt i dit anfald af kyndige Internet forskning for workout kosttilskud. I modsætning til pulvere og piller, som indeholder flere ingredienser, som "garanteret" for at få dig rippet, forgrenede aminosyrer er blevet videnskabeligt testet til at fremme proteinsyntesen, hvilket betyder, at de kan hjælpe dig med at opbygge muskelmasse. BCAA har også været forbundet med øget træning intensitet, så gym-gængere til at udøve på peak anstrengelse sats. Desuden har bcaas også været forbundet med fedt tab, faldende forbrugerens behov for at købe et potentielt skadeligt fedt-brænding produkt. Men ligesom andre kosttilskud, BCAA er ikke blevet FDA godkendt.

Bottom Line

Det skal bemærkes, at alle træningsdata produkter garanterer individuelle risiko. Den gennemsnitlige person har ikke brug for et lager bin af workout produkter til at forbedre hans eller hendes fitness niveau. Opholder sig i form er meget enklere end det. Du bør kun bruge workout produkter til at supplere din kost. Og sørg for at konsultere en diætist eller læge, hvis du overvejer at tage en cocktail forskellige kosttilskud.

Den eneste grund til du bør nogensinde tage et supplement

Farerne ved Fyldemiddel på kroppen