Den bekvemmelighed i Hund Trapper

Den bekvemmelighed i Hund Trapper

To Minute Hund Rådgivning klummeskribent Wendy Nan Rees giver råd om, hvordan hund trapper kan være praktisk for mere end blot senior kæledyr.

Hundepleje Tip: Den bekvemmelighed i Hund Trapper

Jeg har været at få e-mails sidst fra folk, hvis kæledyr er at miste deres mobilitet og kan ikke længere klatre og springe den måde, de bruges til. Jeg har også hørt fra ejere, der ikke længere er fysisk kan løfte deres kæledyr til at tilbyde ekstra hjælp. Jeg har altid haft to store hunde og en meget lille hund, men en eller anden grund min lille hund altid kunne hoppe op på sengen, ind i bilen eller på vores båd uden problemer. Så det ærligt aldrig strejfet mig om problemet folk har at gøre med en hund, der har brug for ekstra hjælp. Men mange kæledyr forældre har at gøre med en meget ung eller ældre dyr, der kæmper for at komme op på sofaen, sengen eller andet foretrukne hvilested. Så jeg begyndte at gøre nogle forskning, og jeg fandt ud af, at ramper og trapper er ikke kun for ældre hunde. Faktisk kan disse elementer være en reel bekvemmelighed for både hunde og de mennesker, der elsker dem.

Trapper til hvalpe og små racer

Hvad jeg elsker ved mit job er, at efter 25 plus år, jeg lærer noget nyt hver dag, og jeg er glad for, at jeg kan dele disse oplysninger med jer alle. Du skal vide, hvis du også har en hvalp eller lille race hund, ikke alle af dem kan eller vil hoppe op. Det er i orden, behøver du ikke at understrege ud om det.

Kæledyr er mere end ledsagere; for mange mennesker, de er familiemedlemmer som deltager i udflugter og ferier. Som sommeren nærmer sig, begynder flere og flere mennesker til at tænke på at ramme vejen, men de ønsker ikke at forlade deres kæledyr bag. I løbet af disse udflugter, hvilket gør unge, elderl, eller tilskadekomne kæledyr komfortable er vigtigt for deres sundhed og sikkerhed. Et sæt af hund trapper gør, at mere muligt.

Hvad jeg har lært, er, at mange små racer, ligesom Gravhund, kunne bruge en rampe eller trappe hele tiden. De har en naturlig længe tilbage, som, hvis ikke tage sig af, kan blive slået ud af trit og blive meget smertefuldt. Selv den sundeste kæledyr er modtagelige for fælles eller rygskader på grund springning. Mange racer med lange pigge og korte ben er med betydelig højere risiko. Hund trapper og endda ramper kan reducere denne risiko ved at absorbere en stor del af virkningerne chok og ved at reducere din hunds behov for at hoppe op og ned fra møbler, senge, osv Grunden til at de gør det så godt, er, fordi de er lavet af høj densitet skum.

Hjælp til handicappede dyr

Mens forsker dette emne, fandt jeg en kommentar fra en dyrlæge på PuppyStairs.com, og jeg ønsker at dele den med dig.

Dr. Peter H. Eeg, DVM, talte om, hvordan et sæt hund trapper eller en rampe kan reducere stress sat på dyrenes leddene, når de hyperextend deres hofter eller ryg. Denne form for bevægelse kan især være smertefuldt for en hund, der lider af gigt eller forskellige neurologiske problemer, og det ofte forværrer tilstanden. Dr. Eeg følte et sæt hund trapper kunne gavne en hund, der lider af disse problemer.

Så er den bekvemmelighed i at bruge hund trapper ikke kun forbeholdt ældre kæledyr, og du kan undgå at skulle løfte din hund, når han ønsker at slutte sig til dig. Jeg håber, at dette tip vil hjælpe ejere af enhver hund, der har brug for en hånd op. Hvis dine hvalpe er begyndt at vise tegn på, at de bare ikke ønsker at hoppe ind i bilen eller på sengen, ikke panik. Bare prøv en af ​​de mange vidunderlige, overkommelige stilarter trapper eller ramper til rådighed for vores firbenede bedste venner.

Flere tips fra Wendy

  • Fjernelse Skunk Lugt fra din hund
  • Hvad skal gøre, når du er Hund-Siddende til familie
  • Sådan Gør din egen hund Journal
  • Hvad er din hund fortæller dig