Den bedste måde at indføre hunde

Den bedste måde at indføre hunde

Den bedste måde at indføre hunde er ved at gøre det langsomt. Se Hund Expert råd til en besøgende.

Mission: Den bedste måde at introducere Hunde

Hej,

Jeg leder efter råd om, hvordan at indføre en "ny" hund til min "gamle" hund. Jeg har en seks-årig mand Pug og jeg "forventer" en fem måneder gammel Puggle næste fredag. Dette er mit andet forsøg på at bringe en anden hund ind i hjemmet, da vi mistede vores bedste ven i januar. Min Pug er blevet trykket ned lige siden, og jeg også savner hende desperat.

I sidste uge bragte jeg en to-årig husly hund hjem. Hun vejede mindre end min Mops, men hun var højere, stærkere og hurtigere end han var, og han reagerede temmelig dårligt. Han var bange for at død af hende, og hun fuldstændig overvældet ham. Hun prøvede at spille med ham, men var ganske aggressiv om det. Han endte med at gå efter hende et par gange. Hun var en god hund, men hun var bare for meget for ham, så jeg tog hende tilbage til husly den næste dag.

Jeg har siden fået at vide, at jeg ikke introducere dem korrekt, og at jeg skulle have bragt dem begge til neutralt territorium, så han ikke føler sig som truet. Det er sikkert rigtigt, men jeg tror stadig, hun ville have været for meget for ham uanset. Så jeg besluttede, hvad jeg havde brug for var en yngre, mindre hund, der ikke ville være så skræmmende. Den Puggle vejer omkring otte pounds mindre, og er måske to inches kortere end min hund. Her er håbet det er kærlighed ved første websted!

Skal jeg stadig præsentere dem på neutralt territorium? Også, hvad skal jeg gøre ved at sove arrangementer? Den Pug sover i min giant California king-size seng, og der er masser af plads til en mere. Tror du, det ville freak ham for meget om natten den første? Hvis ja, hvor skal den nye hund sove? Jeg ønsker at gøre denne overgang så let som muligt for dem begge. Faktisk jeg ønsker det skal være sjovt for dem begge.

Alle råd ville være meget værdsat ~~ Laura

Ekspert Svar

Hej Laura,

Ja, det er altid bedre at indføre to hunde på neutralt territorium. Dette mindsker aggression, der enten hund kan have brug for at udtrykke, når de på egen hjemmebane.

Introduktioner skal også ske langsomt. Det er aldrig en god ide at slå to hunde løs på hinanden for at finde ud af det. Det er bedre at lade hundene vænne sig til at se på hinanden på afstand først, derefter langsomt bevæger sig sammen lade dem snuse hinanden.

Dernæst snarere end at dreje dem løs til at spille, kan det være en bedre idé at tage dem begge en tur sammen på snor. Dette giver dig en mulighed for at minde dem om, at du er "top hund" i denne pakke, og også giver dem en chance for at bosætte sig i ved siden af ​​hinanden. Hvis der er nogen narrestreger under gåtur, blot give en eller begge hunde en hurtig opadgående slæbebåd på snor for at minde dem om deres manerer.

Når du sætter hundene hjem, tilbyde dem både vand fra separate skåle, og lad maden til senere, efter at de har haft en chance for at slå sig ned nogle flere. Din nye hvalp vil ønske at undersøge sit nye hjem.

Afhængigt af hvor godt de får sammen ved aften, kan du være i stand til at give den nye hvalp til at dele din seng. Men virkelig dette kan være for tidligt at forvente, at din mand til at dele hans "særlige" område. Hvis han overdrevent bliver stressede over det, kan han føle et behov for at blive aggressive over hans område igen. Det kan være bedre at have en kasse forberedt til den nye hvalp i mindst de første par nætter.

Den ene ting, jeg gerne vil understrege, er, at det vil tage mere end en enkelt dag for hundene at udarbejde den nye situation. De vil beslutte, hvilken en af ​​dem vil være den dominerende i dette nye forhold, og din Pug kan faktisk blive underdanig til den nyankomne så være forberedt på dette. Jeg tror at gå med en hvalp er et godt valg, fordi hun vil håndtere ændringerne lettere end en voksen hund ville. Forhåbentlig vil denne parring vil arbejde ud.

Mine bedste ønsker til alle tre af jer. Held og lykke!

~~ Kelly