Den bedste måde at holde off Vægt Du har tabt, mens menstruation

Hvis du for nylig har mistet et par pounds, chancerne er, at du er villig til at gøre næsten alt for at holde off vægt. Dette kan være meget svært, mens du menstruation. Men du kan gøre netop dette ved at holde nogle grundlæggende retningslinjer i tankerne.

Undgå Meget kaloriefattige Foods

En af de mest effektive måder at holde off vægt, du har mistet, mens menstruation er ved at undgå meget kaloriefattige fødevarer. For at forstå, hvorfor det er vigtigt, skal du først forstå det grundlæggende i kalorier og din krop. I et pund vægt, der er omkring 3.500 kalorier. Det betyder, at i løbet af din menstruation (som typisk kører omkring syv dage de fleste kvinder), hvis du spise for meget ved kun 500 kalorier, du kan vinde £ 1. Mens 500 kalorier kan synes som en stor mængde, er det faktisk ikke svært at spise denne mængde mad, især når menstruation. Typisk kvinder, der har menstruation kræver meget kaloriefattige fødevarer, såsom is, chokolade og pizza. Disse fødevarer kan nemt indeholde 500 kalorier i en portion. Ved at undgå disse fødevarer, vil du være faldende chancerne for at genvinde den vægt, du har mistet i løbet af din periode.

Øvelse

En anden måde at holde off vægt, du har mistet i løbet af din menstruation er gennem øvelse. Udøver ved moderat intensitet i 60 minutter om dagen kan brænde omkring 600 kalorier. Det betyder, at du kan spise hvad du vil, og stadig ende selv på mad-i versus kalorier-out balance. For det bedste resultat, så prøv at deltage i hjerte-kar-motion, såsom gåture, svømning eller cykling. Forskning har vist, at denne form for motion er den bedste til at hjælpe med at holde vægten off.

The Verdict

Så hvad er den bedste måde at holde off vægt, du har mistet, mens menstruation? Der er ingen bedste måde, men snarere en kombination af forskellige metoder, hvilket forklarer, hvorfor der er to forskellige teknikker nævnt. Samtidig undgå meget kaloriefattige fødevarer er vigtig, har forskning konstateret, at kvinder ubevidst spiser flere kalorier i løbet af deres tid, end når de ikke menstruerer, muligvis på grund af den indgroede behov for at brødføde deres børn. Mens du kan undgå mellemmåltider, chancerne er, at du spiser mere mad i løbet af de vigtigste måltider, og dermed øge dit kalorieforbrug for dagen. På samme måde kan du motionerer alt du vil, men hvis du pigging ud på snacks, kan du ikke være sikker på at din kalorie brænde er større end dit kalorieindtag. Ved at se, hvad du spiser og udøver på regelmæssig basis, kan du være sikker på, at du holder vægten ned, som du har mistet i løbet af menstruationscyklus.