Den bedste løbebånd Gåture Workout

Gåture, uanset udenfor eller indendørs på et løbebånd, er lav effekt, let at gøre, og kan give gode resultater for selv dem, der er alvorligt ude af form.

Men der er måder at øge de resultater, du får fra dit løbebånd walking træning. Som med enhver træning, kan du intensivere fordelene ved træningen ved at tage en lidt anden tilgang. Dette er især nyttigt, hvis du har walking i et stykke tid og har ramt et plateau, eller hvis du finde dig selv kede af din walking træning. Plateauer er altid frustrerende, og kan være lige den ting at ændre træning til også at omfatte interval træning for at komme igang igen.

Step det op med Interval Training

En af de bedste måder at øge effektiviteten af ​​enhver træning, herunder et løbebånd træning, er at bruge intervaltræning. Selv om det er nemt at gøre, kan resultaterne være dyb.

Det grundlæggende i interval træning involverer udøver ved varierende intensitet i hele din træning. For eksempel starte med en fem minutters, let gang at varme op, så stige til en hurtigere gåtur. Derfra gå til en hurtig gåtur eller en løbetur, derefter tilbage til en langsommere gåtur. Skiftende hastigheder og intensitet gennem løbet af træningen hjælper din krop forbrænder flere kalorier, giver en udfordring til muskler og lindrer kedsomhed. For dem, der forfølger vægttab eller uddannelse til en maraton gåtur eller anden langdistance-begivenhed, interval træning er en fantastisk måde at udfordre kroppen.

Tre måder at tilføje Interval træning til dit løbebånd Workout

For en hurtig start i interval træning på løbebånd, her er tre måder at nemt få denne strøm-up træning undervejs:

  1. Vary hastigheder. Hvis du kan programmere dit løbebånd, skal du bruge denne funktion til at ændre hastigheden for korte intervaller. Glem ikke at inkludere de langsommere sektioner. Målet er at gå fra højere intensitet lavere intensitet over en periode, for ikke at konsekvent øge hastigheder.
  2. Brug din musiksamling. Sammensæt en spilleliste med sange af forskellige tempi. Igen, så glem ikke at skifte hurtigt med langsom. Du ønsker ikke at gøre hele din træning til at bremse ballader, men du ikke ønsker at holde fast med hurtig strøm rock, enten. Dette er en fantastisk måde at variere dit tempo, hvis du ikke kan programmere løbebåndet til at gøre det for dig.
  3. Brug bakker og dale. Hvis dit løbebånd giver mulighed for øget modstand og anderledes stigninger, bruge disse til at producere en rute, der vil sætte forskellige krav på din krop. Kombineret med forskellige hastigheder, vil denne tilgang udfordre selv den mest garvede løbebånd rollator.

Uanset hvilken tilgang du beslutter at tage, så glem ikke at tage det langsomt, hvis du aldrig har prøvet denne form for træning før. Din træning vil ikke hjælpe meget, hvis du trækker en forstrækning eller på anden måde kommer til skade lige ud af porten. Sørg også for at konsultere din læge, før du starter eller foretager væsentlige ændringer til en træning, især hvis du har nogen eksisterende medicinske tilstande, der kan påvirke din evne til at gå i en længere tid.