Den 4-1-1 på Husk datoen Cards Versus Invitationer

Den 4-1-1 på Husk datoen Cards Versus Invitationer
Nogle brude sende et gemme dato kortet. Nogle brude ikke. Hvis du gør sende et gemme dato, måske du har lyst til Pete og Repeat, når det drejer sig tid til at sende invitationer ud. Har du lyst, du sender samme information igen?

Du kan være Gentagelse Yourself

Det korte svar er, at du rent faktisk kunne være at sende de samme oplysninger i din invitation, som du indgår i gemme dato. Og, det er OK. Dette kan gøre ondt et sekund, så forbered dig selv ...

Ikke alle holdt dit save datoen-kort!

Crossover Info

Den, der, hvad, hvornår og selv hvor er oplysninger, der sandsynligvis krydser over fra den gemme dato til invitationen selv. Det er virkelig afhænger af, hvor meget information, du havde, da du i første omgang sendte gemme dato ud. Hvis du kun havde en dato og generel placering (såsom Boston, Massachusetts), så der er virkelig ikke meget at gentage i invitationen.

Nu kan du give dem hele enchilada.

Yderligere info

Invitationer tendens til at indeholde flere oplysninger end en gemme dato. Ud over hvem, hvad, hvornår og hvor på invitationen, kan du også inkludere skær.

Nogle indsatser til at overveje:

  • Reception placering
  • Kort / Kørselsbeskrivelser
  • Hotel info
  • Bryllup hjemmeside adresse
  • Ting at gøre og steder at se i byen (Du kan også gemme denne til brylluppet hjemmeside)

Det er fint at gentage

Så tænk på de oplysninger, som du sender med din gemme dato. Det sandsynligvis var ikke fuldstændige oplysninger, men blot en heads up, at dit bryllup sker. Hvis det var mere end det, det er helt i orden at gentage oplysningerne på din invitation, fordi, ja, vil nogle mennesker ikke har den gemme dato længere, og andre blot ønsker alle 4-1-1 på ét sted.