Den # 1 måde at skabe en intim bryllup

Den # 1 måde at skabe en intim bryllup
Når du er en brud, du planlægger, indtil du er blå i ansigtet. Det er godt, og alle, men nogle gange, godt ... du får egoistisk. Der, jeg sagde det. Du behøver ikke tænke på dine gæster og alt du virkelig tænker er dig selv. Du kan ændre det, og jeg skal fortælle dig en af ​​de største måder at slå en anden balsal bryllup i en intim affære.

The Big Reveal

Vent til det ... det handler om ordningen siddepladser. Kassér runder af otte til tolv. Glem alt om hovedet bordet med parret og deres brude fest. Det handler om at oprette en tabel familie stil.

Det er rigtigt. Det er så simpelt.

Opsætning rektangulære borde, så de gør en stor tabel længe nok til alle dine gæster til at sidde. Hvis alle dine gæster ikke passer på én lang familie-stil bord setup, så to lange familie-stil opsætninger bør arbejde.

Det er hyggeligt

Familie stil bord opsætninger er hyggeligere. Det er nemmere at tale med den person over bordet fra dig, fordi, ja ... de er lige over bordet fra dig. På et rundt bord, er du nødt til at kæmpe kernen og praktisk skrige så den person der sidder på tværs af tabellen fra du kan hente en anelse om, hvad du siger.

Buffet med et Twist

Du kan stadig tjene en sit-down måltid eller du kan vælge at sætte et twist på buffet. Da du har dine gæster sidder familie stil, tjene dem mad familie stil så godt. Gæsterne kan passere omkring store skåle og fade med mad til hinanden-ligesom en familie sidder omkring middagsbordet. Det gør folk føler sig trygge, ligesom de spiser i komfort i deres eget hjem eller din.

Cozy & Intimate

Indstillinger for Familie stil kan gøre selv den største af bryllupper lyst til en komfortabel, hyggelig og intim affære. Det er noget at tænke over, for dine gæster skyld.