Deltidsjob: Summer Jobs Tips

Specialty Jobmuligheder

Nogle af de mest interessante sommerjobs fås i specielle områder, der bare kunne være perfekt til dine interesser og evner. Et eksempel - store student jobmuligheder er tilgængelige for mindretal studerende gennem http://www.doorsofopportunity.org/. En anden stor finde - en omfattende liste af beskæftigelsesmuligheder sommer lejr kan findes på http://www.campjobs.com/. Tag dig tid til at tænke over din ideelle sommer job og derefter søge efter ressourcer som disse, der er ivrige efter at hjælpe matche dig op med dit interesseområde.

En stor måde at flere penge denne sommer

At finde en stor sommer job kan være let, med hjælp fra et par lokale og nationale ressourcer. Først skal du sørge for at udforske din nye by, tjekker lokale aviser, vikarbureauer og jobmesser. Alle disse ressourcer er til rådighed til at hjælpe dig! Spørg dem, hvis de specialiserer sig i den slags job, du er interesseret i, og derefter sætte dem til at arbejde for dig - de kan bare finde dig et stort stykke arbejde - og en stor lønseddel - denne sommer.

Nemme trin til næste sommer job

Leder du efter en stor sommer job? Dens så let som 1, 2, 3. 1 - Sørg for at have en god idé om, hvilken type job, du ønsker, og hvilke typer af job til studerende er tilgængelige i din by. Match dine evner til de job, der sikrer, at potentielle arbejdsgivere vil finde dig værdifuld. 2 - Tjek lokale aviser og jobsøgning hjemmesider. Husk, er store arbejdsgivere, der søger dig, også! 3 - Spørg venner og familiemedlemmer for deres forslag - de kan vide af nogle store deltid sommer job på deres virksomheder. Og husk, være optimistiske - store arbejdsgivere er på udkig efter dig, også!

Arbejd for Uncle Sam denne sommer

Leder du efter en usædvanlig, spændende sommerjob? Den føderale regering kan have lige mulighed for dig. Fremragende studiejob er tilgængelige på www.studentjobs.gov, hvor du kan søge job, opbygge dit cv, og finde den ideelle job! En anden stor ressource? Amerikas Jobbank, en tjeneste af det amerikanske Department of Labor. Denne store ressource for at finde dit næste job tilbyder uddannelse ressourcer, genoptage forberedelse og job søgemuligheder og meget mere. For at kontakte Amerikas Jobbank og lære mere om beskæftigelsen i hele USA kalder 1-877-US2JOBS eller besøg www.ajb.org.

En stor sommer job er bare venter på dig!

Leder du efter en stor sommer job? Din lokale college eller universitet kan være det perfekte sted at starte din studiejob søgning. Alle gymnasier har ledige job på deres campusser i løbet af sommeren, og derudover lokale arbejdsgivere sender deres åbne positioner til gymnasier, håber, at de studerende vil være interesseret i at arbejde for dem. En komplet liste over universitetsområder i hele landet findes på http://www.50states.com/college. At finde et stort studiejob kan være så let som at kontakte de universiteter i din hjemby og vælger hvilken position der passer dig bedst!