Dell gavekort

Dell gavekort

Dell gavekort kan være store gaver til folk, der ønsker at købe en computer eller elektronisk tilbehør. Begge plastic gavekort og elektroniske gavekort er tilgængelige via Dell.

Om Dell gavekort

Dell gavekort er forudbetalte kort, der kan bruges til køb på Dells websted eller til at foretage indkøb over telefonen direkte fra Dell. Dette kort kan ikke bruges til at købe Dell-produkter på andre detailhandlere.

Saldoen på kortet er ikke genopladeligt. Når midlerne på kortet er opbrugt kortet er ikke længere gyldig. Derudover kan kortet ikke anvendes til at få kontanter. Dette kort er kun til brug, når de køber Dell-produkter og tjenester direkte fra Dell.

Betingelser

Der er intet gebyr for at købe en Dell-kort. Den eneste pris, du betaler, er det beløb, du lægger på kortet.

Disse forudbetalte gavekort udløber ikke, når de købes af en forbruger. Kort, der er udstedt via Dell som en forfremmelse, såsom kort, sendt som et køb incitament, har udløbsdatoer. Hvis et kort er stjålet, er Dell ikke erstatte eventuelle beløb af saldoen på kortet anvendes af en uautoriseret bruger. Når kortindehaveren faktisk meddeler Dell af tyveri, vil den uudnyttede del anbringes på et andet gavekort, men kun i tilfælde, hvor dette er påkrævet ved lov.

Disse kort kan ikke returneres til kontanter.

Card Design

Dell tilbyder et par forskellige gave kortdesign. Selv om der ikke er nogen design, der er meget lunefuld eller ulige - som ofte tilbydes gennem forhandlere, når de udsteder gavekort - Dell tillader køberen at vælge mellem et par forskellige designs.

Om Dell E-gavekort

E-gavekort udstedt af Dell er en elektronisk udgave af gavekort. Ingen plastikkort sendes til modtageren. Denne gave er sendt via e-mail til modtageren. En række udstedes der gør det muligt for modtageren at foretage køb på Dells websted for varer og tjenesteydelser.

E-gavekort kan købes i følgende trosretninger:

  • $ 25
  • 50 $
  • 75 $
  • 100 $

Flere e-kort kan kombineres til at gøre en større køb, hvis det er nødvendigt.

Elektroniske gavekort ligner de regelmæssige gavekort. Den mængde penge til rådighed til brug er den samme som den læsset på e-gavekort balance. Da balancen bruges til at foretage indkøb, er mængden af ​​disponible midler forarmet indtil hele saldoen er væk. Den resterende del af disse kort kan ikke genindlæses. Der er ingen udløbsdato for elektroniske gavekort udstedt gennem Dell.

Kundeservice

Det er nemt at kontrollere den resterende saldo på gavekort og e-gavekort udstedt gennem Dell. Kortholdere blot indtaste deres kortoplysninger på Dells websted og restbeløbet er umiddelbart tilgængelige til visning.

Det er også muligt at se status på gavekort ordrer ved hjælp af Dells websted. Kundeservice for disse kort - og for alle andre bekymringer vedrørende Dells produkter og tjenesteydelser - kan nås ved at ringe (800) 624-9897.

Lost og stjålne kort

Dell-kort skal behandles som kontant og bør beskyttes som sådan. Dell erstatter ikke stjålne eller mistede kort, medmindre kortet er udstedt i en stat, der kræver dette fra gavekort.

Købe et kort eller E-Card

Kort kan købes på Dells websted, over telefonen gennem Dell kundeservice, eller på deltagende Walgreens lokationer. E-gavekort er tilgængelige online via Dells websted og skal købes ved hjælp af en større kreditkort.

Da disse kort ikke kan returneres eller udskiftes det vigtigt at kun give denne særlige gave til nogen, der har en udtrykkelig vilje til at købe varer eller tjenester via Dell, ellers kan kortet gå ubrugt.