DelGrosso Amusement Park

DelGrosso Amusement Park
DelGrosso s er en overkommelig park at besøge.

For en hurtig, prisbillig forlystelsespark flugt i det centrale Pennsylvania, kan DelGrosso forlystelsespark ikke kan slå. Dette familievenlige park har været et populært rejsemål i over 100 år.

Om DelGrosso s Amusement Park

Denne 13 hektar store park åbnede først med et udvalg af forlystelser, spil og koncessioner i 1909, selv om det var en populær picnic lund længe før det blev kendt som en forlystelsespark. I 1946 parken, dengang kendt som Bland s Amusement Park, blev købt af Fred DelGrosso, som lovede at holde det en sikker, sjov, ren og økonomisk overkommelig attraktion for hele familien at nyde. I 2000 blev parken officielt omdøbt DelGrosso s Amusement Park, og i dag har mere end 30 forlystelser og attraktioner for alle aldre.

DelGrosso Amusement Park

Dette kan være en lille park, men det lever op til Fred DelGrosso engagement i en familie sjov park. Populære attraktioner på DelGrosso s omfatter:

  • Faraos Fury: Denne svingende skib er et spændende Midway Type.
  • Crazy Mouse: Denne spinning bil vild mus rutschebane design når hastigheder på op til 30 miles i timen på sin skøre, farverige spor.
  • XScream Tower: Gæsterne vil elske eksplosionen virkning af denne høje tårn og fantastisk udsigt det giver af parken.
  • Kids Kongerige: De yngste gæster behandles ligesom royalty på dette tema sektion med mere end et dusin klassiske barnligt rides såsom både, helikoptere og meget mere.
  • Wacky Worm: Denne enkle familie coaster tilbyder milde spænding og sjove smil for hele familien til at dele.
  • Altoona-Tipton Speedway: Denne go kart bane er smukt anlagte og tilbyder en sjov racing oplevelse for bilister og motorcyklister både.
  • Miniature Golf: Dette smukt designede minigolfbane har tre søer, fem vandfald, en svingende bro, og andre landskabspleje funktioner.

Ud over disse premier forlystelser, den DelGrosso forlystelsespark er også hjemsted for en bred samling af klassisk tema forlystelser, herunder et tog, karrusel, Paratrooper, radiobiler, Scrambler, og Tilt-a-twist.

Water Park

Gæster, der ønsker at køle af på en varm sommerdag kan drage fordel af den lille vandland på DelGrosso s. Denne splashtastic område har to sektioner, den Tipton Vandværk og Tipton Rapids. Den Tipton Vandværk er en vand sjov fæstning byder vandfald, springvand, spray, og en massiv deponering spand alle klar over en kølig vade område, mens Tipton Rapids er en serie af spændende vandrutschebaner.

Dining

DelGrosso Amusement Park
Kartoffel salat er berømt.

I overensstemmelse med sin familie venlig, klassisk atmosfære, denne forlystelsespark tilbyder en række klassiske, enkle forlystelsespark mad at dæmpe gæsternes sult. Pizza, roastbeef, bagte bønner, burgere, hotdogs, deli sandwich og røget pølse er alle tilgængelige, som er parkens berømte hjemmelavet kartoffelsalat. Alle fødevarer er tilberedt med de friskeste ingredienser, hvilket giver selv disse enkle menuer enestående smag.

Særlige begivenheder

Gæster, der ønsker lidt noget ekstra som en del af deres besøg i DelGrosso s kan kontrollere parkens arrangementskalender for sine specielle sæsonbestemte happenings. Bil shows, lokale og regionale fundraisers, koncerter, comedy forestillinger, dyrskuer og andre arrangementer afholdes hele sommeren. På en given dag kan gæsterne også benytte sig af parkens skydebane, spil og gratis trådløs internetadgang for sjov uanset hvad der foregår.

Besøger parken

DelGrosso s Amusement Park er åben sæsonmæssigt fra maj til september. Mens parken er kun åbne på weekender i maj og september, er det åbent syv dage om ugen i juni, juli og august måned. Timer kan dog variere, og gæster skal tjekke en opdateret operativsystem kalender når de planlægger deres besøg.

Billetter

DelGrosso s er en overkommelig destination, med gratis parkering og gratis almindelig park optagelse. Individuelle klippekort er kun 50 cent hver, selvom nogle rides vil kræve flere billetter. En alle dag ride armbånd, der omfatter optagelse i vandland er 13 dollar. Gebyrer for minigolf og gå karts kan variere. Børn yngre end et år gamle er optaget gratis og kan ride toget og karruseller og besøge Vandværk uden billetter.

Parken tilbyder en række rabatter og særlige priser i hele sæsonen. For eksempel kan mødre og fædre køre gratis på Mors Dag og Fars dag henholdsvis og alle veteraner og militært personale kan ride gratis på Memorial Day. Gruppe rabat satser er også tilgængelige, samt årskort.

Kontakt Information

For mere information om den DelGrosso forlystelsespark, besøge den officielle hjemmeside kan du ringe gratis 1-866-684-3538, eller skriv:

DelGrosso s Amusement Park
4352 E. Pleasant Valley Blvd.
Tipton, PA 16684