Dekorative væg fliser

Dekorative væg fliser

Brug af dekorative vægfliser er en fantastisk måde at fikse op dine vægge. Uanset om du bruger flere som en backsplash, at et lille antal afgive en erklæring, eller dække et helt rum i dem, kan dekorative fliser give dit værelse et unikt og personligt look.

Vægfliser er mere holdbare end andre typer af vægbeklædning og kan stå op til en retfærdig bit af misbrug. De er som regel let at rengøre og vedligeholde, og er ofte resistente over for pletter. Niveauet for holdbarhed vil altid afhænge af den form for flise, du bruger, men som hovedregel, flise er en mere holdbar type vægbeklædning end de fleste alternativer.

Typer af Dekorative væg fliser

Vægfliser kommer i et stort udvalg af farver, mønstre og materialer. Nogle af de materialer omfatter porcelæn, keramik, metal, skifer, kork, og glas. De kan arrangeres i en uendelig række af mønstre, og du kan oprette næsten enhver ser du ønsker.

Keramiske fliser

Malede keramiske fliser gør en fantastisk tilføjelse til områder, der kræver lidt af pizzazz. Håndmalede fliser findes i så mange stilarter og designs, som alle er sikker på at finde noget, der passer dem. Afhængig af din smag, kan du enten bruge flere på en backsplash eller lignende område, eller du kan bruge dem sporadisk som kunstværker.

Metal Fliser

Brugen af ​​metal fliser i køkkener og som dekorativ tilbehør er steget betydeligt i de sidste ti år eller deromkring. De kommer i mange forskellige stilarter og designs og kan tilføje et moderne og charmerende touch.

Korkfliser

En relativ nytilkommen til en verden af ​​dekorative fliser er kork flise. Disse er ligesom corkboards, der kan bruges i større eller mindre områder. Ligesom andre dekorative fliser, kan du bruge bare én, dækker en hel væg, eller brug et par stykker i en behagelig mønster, såsom en række af tre. De tilføjer varme til rummet og er også yderst funktionel. De kan anvendes som tack og pin boards at montere andre elementer.

Skræl og Stick Fliser

Enhver, der ønsker at tilføje nogle fliser på en hurtig og nem måde måske overveje smarte fliser. Peel-og-stick måde at anvende dem gør dem nemme for både professionelle og begyndere at bruge. Fås i et stort udvalg af farver og mønstre, de er helt alsidig og kan bruges i en række forskellige steder.

Disse er blot nogle få af de mange typer af fliser, der kan bruges i dit hjem. Hvis du tænker på at indarbejde nogle dekorative fliser til dit hjem være sikker på at tjekke de mange sorter til rådighed.

Hvor bruges dekorative fliser

Det mest oplagte sted at bruge dekorative vægfliser er i en backsplash. Den lille, men vigtige område normalt forbinder tællere og skabe, og smukke fliser kan blive en stor omdrejningspunkt.

En dekorativ kant lavet af fliser kan være en god tilføjelse til et køkken eller badeværelse. Det kan køre langs den øverste kanten af ​​rummet, omkring midten, eller endda på bunden.

Fliser kan hænges på væggen som kunstværker. Du kan bruge en på egen hånd, eller flere grupperet sammen for at afgive en redegørelse. Overalt, at du gerne vil have en smuk kunstværk er et godt sted at hænge en dekorativ væg flise.

Pejse er store områder til at bruge dekorative flise. Da pejsen er ofte omdrejningspunktet i rummet, pretty det op med gorgeous fliser på surround.

Når det kommer til udsmykning med fliser, er du kun begrænset af din fantasi. De kan bruges overalt i huset på en række forskellige måder. Mens de kan mest typisk findes i køkkener og badeværelser, er der ingen grund til at begrænse dig selv til disse to værelser. Vær kreativ og prøve at bruge dem i hele huset.