Dekorationer til en Garden Wedding

Dekorationer til en Garden Wedding
Lad naturen gøre din udsmykning i haven.

Dekorationer til en have bryllup kan være både let og elegant, og der er mange måder at tilpasse en udendørs indstilling for en dejlig bryllup uanset hvad sæsonen sagen. Med en smule planlægning og pleje, kan en have bryllup være en romantisk og mindeværdig lejlighed.

Planlægning for naturlige dekorationer

Når du planlægger en udendørs bryllup, kan du få mest ud af naturlig indretning med lille indsats eller udgift, hvis du planlægger dit arrangement omhyggeligt. For eksempel, hvis du ønsker en fjeder haven bryllup, beslutte, hvilke forårsblomster du foretrækker, og planlægge dit bryllup på en lokal have, der er udstyret med disse blomster. Mens den nøjagtige udseende af visse blomster kan være vanskeligt at forudsige, kan en erfaren gartner hjælpe med at vælge et bryllup dato, der falder sammen med de naturlige dekorationer, du foretrækker.

Hvis du planlægger en på baggård bryllup i en personlig have, har du endnu mere fleksibilitet med naturlige dekorationer. Du kan vælge den perfekte årlige blomster til at supplere dit bryllup farver og pleje dem omhyggeligt for den bedste effekt. Par med en grøn tommelfinger kan selv ønsker at oprette specialiserede blomsterbede, der bruger forskellige former, størrelser og farver blomster til at skabe hjerte, initialer eller andre bryllup billeder. En differentieret blomsterbed, omhyggeligt planlagt og beskæres, kan endda ligne en levende bryllupskage.

For at få mest ud af en naturlig udendørs indstilling til en have bryllup, skal du:

Dekorationer til en Garden Wedding
Tilføj farve til dit midtergangen.

 • Soignere alle veje, så de er nemme at gå på og nærliggende planter vil ikke snag kjoler eller andet bryllup påklædning.
 • Klip og trim enhver græsklædte områder en eller to dage før brylluppet for en pæn, dyrket udseende.
 • Beskær og trim alle blomster og buske i ugen før brylluppet, med en hurtig trim dagen før for at sikre, at de ser deres bedste.
 • Juster eventuelle vanding tidsplaner, således at der ikke er nogen pytter, drypper eller klæg områder under brylluppet.
 • Diskret placere insektfælder om nødvendigt at minimere disse uvelkomne gæster.

Have bryllup temaer

Mens skønheden i en have er en perfekt subtil tema, par interesseret i en koordinerende tema med lidt mere flair har flere muligheder. En sommerfugl bryllup tema er et populært forår og sommer valg, ligesom dragonfly og kolibri temaer. For en mere eksotisk affære, overveje en fe tema, eller vælge en fremtrædende type blomst eller plante fra haven og bruge den til at fremme en koordineret naturlig tema. Par interesseret i en rustik bryllup kan vælge hands-on temaer vha haveredskaber, terrakotta potter og sylteglas.

Easy dekorationer til en Garden Wedding

Der er mange enkle bryllup dekorationer, der gør en have bryllup skiller sig ud. Populære dekorationer omfatter:

 • Match alle blomsterarrangementer, herunder brudebuket, brudepige blomster og borddækning til de blomstrer i haven for at forbinde omgivelserne med bryllup accenter.
 • Brug haven-tema centerpieces såsom jar vaser, enkelt stilk vaser, terra cotta potter, miniature fugl bade, fugl huse, eller vanding kan vaser.

Dekorationer til en Garden Wedding
Dekorer hegn rækværk.

 • Vælg en enkel bryllupskage med friske blomster til at koordinere med haven og ikke overvælde temaet.
 • Tilføj farvet rosenblade til midtergangen for et strejf af farve, eller drys kronblade på tabeller for nemme dekorationer.
 • Tilføj blød, romantisk belysning ved at trække hvidt lys på buske og i træer eller hængende stearinlys lanterner fra nærliggende planter. Tiki fakler er en mulighed for en mere afslappet begivenhed.
 • Tilføj flere buer over midtergangen for at skabe et karakteristisk bryllup rum. Blomster, vedbend, tyl, vinstok, og spanske mos buer er alle dejlige dekorationer til en have bryllup.
 • Dekorer alle knudepunkter i haven, herunder bænke, pavilloner, og buer til at matche brylluppet.
 • Overveje at leje et springvand, blomstermotiver plantageejere eller flere stirrer bolde at tilføje mere sofistikerede til indstillingen.
 • Placer ceremonien alteret for en smuk kulisse udsigt under brylluppet og eventuelle foto sessioner.
 • Vælg passende have bryllup favoriserer såsom frø eller stiklinger, blomstermotiver duftende stearinlys, spirende urter, mini topiaries eller andre haven tilbehør.
 • Brug fuglefrø til at kaste i fejringen at tilskynde naturlige gæster og letter oprydning.

Seasonal Garden Wedding Udsmykning Tips

Sæsonen af ​​dit bryllup vil også påvirke din have udsmykning idéer.

 • Forår: Brug hvide stole og duge til ceremonien og modtagelse, accenter med bløde pastelfarver og blide stoffer. Tulipaner, ranunkel og tusindfryd er favorit forårsblomster. Sørg for at have en indendørs plan, hvis uforudsigelige forårsvejr forstyrrer bryllup planer.
 • Sommer: Brug vidje eller hvide stole og mere dristige farver til accent sæsonens glans. Friske bær, citrusfrugter, roser og andre levende accenter er perfekte til sommer. Giv telte eller anden skygge til at holde gæster komfortable i sommervarmen.
 • Efterår: Brug mørkere skov og rigere farver for at fremhæve skønheden i den skiftende sæson. Mere rustik accenter fungerer godt for efteråret bryllupper, herunder græskar og farverige blade. Aftener kan være kølige, så vær forberedt på køligere temperaturer.


Dekorationer til en have bryllup kan være fantastisk, men passe på ikke at overdrive dine tilføjelser til naturens skønhed. En sofistikeret tema, der blander godt med omgivelserne bliver både smuk og let at koordinere, at gøre din bryllupsdag en fantasi om haven elegance.