Definition af en Business Plan

Definition af en Business Plan

Det første skridt til at skabe en dynamisk forretningsplan er at forstå definitionen af ​​en forretningsplan.

Kort beskrivelse af en Business Plan

Den korte definition af en forretningsplan er netop det - en definition. Den definerer forskellige aspekter af din virksomhed og udstikker en handlingsplan for at sikre din succes. Som enhver god handlingsplan, en god forretningsplan kræver et kritisk blik på dine mål og omhyggelig organisering og præsentation.

En forretningsplan kan genereres til internt brug, såsom at planlægge dine mål for det næste år eller til udvortes brug, såsom foring op finansiering. Mange virksomheder definerer en forretningsplan for hver anvendelse, der giver mere specifikke detaljer til den interne plan, og samtidig præsentere det store billede for potentielle investorer.

The Big Picture

En stjernes forretningsplan er opdelt i forskellige sektioner, der hver tilføjer en vital komponent i at definere formålet med virksomheden. Typiske elementer behandles, er:

 • Forretning beskrivelse
 • Marketing plan
 • Forvaltningsplan
 • Finansieringsplan og dokumentation

Yderligere oplysninger kan indgå som en del af disse elementer eller præsenteres som separate underafsnit. Disse omfatter:

 • Executive summary
 • Markedsanalyse
 • Detaljeret service og line produktoplysninger

Forretning Beskrivelse

Forretningen Beskrivelsen er en detaljeret oversigt over, hvad du har til hensigt at udføre. Alle kan sige, de er i dagpleje forretning, men en god forretningsplan beskrivelse går i detaljer. En mere effektiv beskrivelse kunne være:

 • Lidt Lambs dagpleje er rettet mod forældre til børn i alderen to og otte, der bor og arbejder i nærheden af Oak Park Mall. Målet er at tilbyde drop-in dagtilbud mellem kl 09:00 og 09:00, til at falde sammen med den normale mall driftstimer. Tjenesterne vil blive leveret af licens, voksne dagpleje udbydere. På nuværende tidspunkt er der ingen andre licenserede faciliteter i området, der tilbyder disse tjenester.

Marketing Plan

Ikke engang det bedste produkt og service vil sælge, hvis ingen kender dem. Af denne grund er det afgørende at forskning dine potentielle kunder, konkurrenter, og optimale afsætningsmuligheder. Selv hvis du har tyve års erfaring, du har brug for at være i stand til effektivt at præcisere disse elementer og hvilke skridt du tog til at bestemme dem på en måde, at investorer, og alle andre, gennemgang af dokumentet, vil være fortrolig med din viden.

Forvaltningsplan

Lige så vigtigt som det er at definere selskab markedsføring mål, er det lige så vigtigt at skitsere hvem du planlægger at levere de varer og tjenesteydelser til i rette, professionel måde. Medtag sådanne detaljer som:

 • En kort CV for hver af de aktive ejere og ledende figurer i virksomheden, herunder kvantificerede succeser, såsom "øget salget med 15 procent i 2007)
 • Organisatorisk omrids, som omfatter kommandovejen
 • Jobbeskrivelser, personalemæssige anbefalinger og medarbejdernes incitamentsprogrammer

Finansieringsplan

Ingen virksomhed lykkes uden en konstant tilstrømning og udstrømning af kontanter; derfor ingen forretningsplan er komplet uden både et budget og et kig på, hvad nuværende og tidligere pengestrømme ser ud. Dette er især vigtigt, hvis din plan vil blive brugt til at sikre finansiering. Være rede til at levere et komplet sæt finansielle poster og et detaljeret budget for det kommende år og en udvidet prognose. Sørg for at videregive ikke-finansielle oplysninger, der kan drastisk ændre de nuværende forventninger, såsom en verserende retssag eller udestående forsikringskrav.

Sidste ord om forretningsplaner

I modsætning til ordbog definitioner, der kan gå århundreder uden nogensinde at blive omdefineret, en forretningsplan er en flydende ting. For at være mest effektiv, skal den revideres og ændres regelmæssigt for at tage hensyn til skiftende forretningsmæssige begivenheder, såsom uforudsigelige naturkatastrofer, udsving på aktiemarkedet, og vende sig i den ledende personale.

Sørg for at du starter din virksomhed ud med den bedste chance for succes mulig. Afsætte tid og forskning til at definere din virksomhed skriftligt. Det vil give dig en klar vej til succes.