Definer HELOCs

Definer HELOCs

Hvis du søger at definere HELOCs, kan du allerede være bekendt med de andre udtryk, der bruges til at beskrive denne kreditlinje: anden realkreditlån.

Underordnet Mortgage

HELOC står for hjemmet egenkapital kreditmaksimum. Dette er en linje af kredit, der er sikret med sikkerhedsstillelse i form af egenkapital i dit hjem.

"Egenkapital" henviser til den mængde penge dit hjem er værd, minus eventuelle beløb, du skylder på hjemmet. For eksempel et hjem, der har en markedsværdi på $ 200.000 og et realkreditlån i mængden på $ 100.000 har egenkapital i mængden af ​​$ 100.000.

Mange mennesker ser til at definere HELOCs efter at de har hørt udtrykket i forhold til at opnå nogle kontanter ved hjælp af deres hjem. Faktisk er mange långivere reklame nemme lån til husejere reklame HELOCs.

En heloc er en underordnet pant, også omtalt som en anden pant. Her er hvad du behøver at vide om alle anden realkreditlån, HELOCs inkluderet:

  • Lånet er sikret ved egenkapital i dit hjem. Dette skaber en anden pant på hjemmet, med din primære realkreditlån (det lån, du brugte til at købe hjem, eller en refinansieret udgave) er din første pant.
  • Da en HELOC er en anden pant, ikke gør dine betalinger medfører risiko for afskærmning, ligesom manglende betalinger på din primære pant vilje.
  • Der er grænser for, hvor mange HELOCs du kan få, og din primære pant indehaveren har indflydelse på, om du kan få en underordnet pant eller ej.

Du kan ikke definere HELOCs uden at forstå, at en HELOC er en linje af kredit i modsætning til et engangsbeløb lån. Det betyder, at du er godkendt op til et vist beløb baseret på egenkapital i dit hjem, og det beløb, du ansøge om. Efter godkendelse, har du adgang til det fulde beløb af din linje af kredit. I lighed med kreditkort, som du bruger kreditlinje, det beløb, du har til rådighed for dig falder og som du foretage betalinger, det beløb til rådighed for dig stiger. Denne linje af kredit revolverende kan være en god mulighed for boligejere, der ønsker at have let adgang til midler i nødstilfælde eller til at betale for boligforbedringer og reparationer løbende.

Definer HELOCs og Credit Score Impact

Det er vigtigt at bemærke, at HELOCs kan have en effekt på dit kredit score. Brug HELOC klogt, og din kredit score, bør ikke blive påvirket negativt. På den anden side, hvis du max ud denne kreditlinje eller falde bagud i betalinger, dit kredit score vil sandsynligvis falde.

Hvis du får en HELOC, men ikke bruger den kredit, vil kontoen stadig vises på din kredit historie og kan stadig påvirke din samlede score og kreditværdighed. Generelt vil en ubrugt HELOC ikke negativ indflydelse dit kredit score -indeed, det i mange tilfælde kan hæve din kredit resultattavle, men hvis dit kredit rapport allerede er krydret med en lang række ubrugte konti med nul saldi så nogle potentielle långivere kan se dig som en kreditrisiko, fordi du har potentiale til hurtigt at oplade op betydelige gæld balancer.

Få en heloc

HELOCs tilbydes via en række forskellige kilder. Din aktuelle pant långiver kan tilbyde HELOCs, men ikke begrænser dig selv til din nuværende långiver, hvis du kan finde en bedre rente andetsteds. Tag dig tid til at sammenligne HELOC renter og vilkår mellem de forskellige långivere.

Du må ikke kvalificere sig til en HELOC, hvis du ikke har tilstrækkelig egenkapital i dit hjem. Mange långivere foretrækker låntagere at have rigelig egenkapital i deres hjem, samt en god kredit score, før nogen anden pant vil blive godkendt.