Debunking myten om Sports Drinks

En læge på det hospital, hvor jeg arbejder kan lide at sige, at sodavand er det samme som gift. Som diætist, vil jeg sige soda er et stort problem for de fleste af mine patienter, der er overvægtige, men jeg tror, ​​gift strække det lidt. Dæmonisere noget, som en person er afhængige gør kun misbrugeren føler skammer sig over deres problem. Så de skjule deres brug af nogen, der kunne være i stand til at hjælpe.

På den anden ekstrem, er sportsdrikke fremmes som sunde, nyttige drikkevarer, der forbedrer dine sportspræstationer. Mange af mine kammerater aldrig rigtig købt ind i denne linje, fordi hvis du tager et godt kig på videnskaben, vil du se, at undersøgelserne var dårligt konstrueret, betalt generelt af de virksomheder, der fremmer drikkevarer, og en fordel fandt var for atleter i ekstreme situationer sjældent set af den gennemsnitlige amerikaner. Jeg deler disse oplysninger med mine patienter, når jeg ser, at sportsdrikke bidrager til deres vægt problem, men jeg tror, ​​at min stemme bliver tabt i de millioner af dollars brugt på annoncer for at få folk til at købe, købe, købe disse drikke.

Ikke så længe siden var der lidt af en nyhed opsigt, når British Journal of Medicine sat ud en pressemeddelelse om en gruppe af undersøgelser, fandt, at når man ser på krav fra sportsdrikke, videnskaben er generelt dårligt designet, finansieret af profiterer virksomhederne, og havde kun begrænsede fordele i højtuddannede atleter udøver på en intensiv sats for mere end 90 minutter. Desuden fandt de, at disse sportsdrikke er en medvirkende faktor i børnevaccinationsprogrammet fedmeepidemi.

Debunking myten om Sports Drinks

Undersøgelserne har ikke fortalt sundhedspersonale noget, de ikke allerede kender. For det meste, har undersøgelserne ikke finde noget, de fleste professionelle sportsfolk ikke ved enten. Det er uheldigt, dog, at undersøgelserne »korte dag eller to i rampelyset sandsynligvis ikke vil oplyse de fleste af de mennesker, der ikke er bekendt med de løgne de bliver solgt af virksomheder, der hævder at have deres forbrugernes bedste interesse i tankerne, men er virkelig kun fokuserede på deres bundlinje.

Siden 1970'erne, da Gatorade Institute blev etableret, vi har 'lært' at dehydrering gemmer sig bag hver træning. Være bange, være meget bange, fordi hvis du ikke hydrat, og med den rigtige form for væske, vil du være i problemer. Undersøgelsen fandt, at kravet var helt ubegrundet. Lektionen? Tilsyneladende penge kan købe videnskab. Forbrugerne bør være mere bange for, at end dehydrering fra moderat motion.

Hvis du arbejder ud, eller dit barn deltager i sport, vil vand gøre fint. Bringe en sund snack som et æble eller banan sammen også til at genopbygge elektrolytter, du måske har mistet i din sved og give dig lidt af kulhydrat til propfuld din energi med. Ingen store drink selskab kommer til at understøtte påstanden om, at de er lige så god, hvis ikke bedre, for du end sportsdrikke, men det er nok bedre at lade sundhedspersonale være din guide end for profit industri.