Debt Relief

Debt Relief


For millioner af amerikanere, der har brugt forbi en managable grænse for deres kreditkort, kan gældslettelse være løsningen til at få deres finanser tilbage på sporet.

Vejen til gældslettelse

Der er næsten lige så mange måder at finde gældslettelse, som der er kreditkort tilbud, der kommer til din dør. Hver har deres fordele og ulemper, så det er vigtigt, at du nøje undersøge hvert program før begå.

Credit Counseling

Arbejde med en forbrugerkredit rådgivning tjeneste kan være lige billetten, du har brug for at få dig ud af en kredit hul. Denne organisation vil arbejde med dine kreditkort selskaber til at sætte en stopper for din voksende gæld belastning, mens du planlægger ud en overkommelig måde for dig at betale gælden. Selvom kredit rådgivere har flere måder at hjælpe dig med at finde gældslettelse, de typisk give forbrugerne mulighed for at foretage en samlet månedlig betaling. Denne betaling går direkte til kredit rådgiver, som så vil bruge denne afgift til at betale kreditorerne. Det gør det meget lettere for forbrugerne at forstå præcis, hvad de skal gøre hver måned og forhindrer gælden i at fortsætte med at vokse på grund af sent gebyrer og høje renter.

Nogle kredit rådgivere opkræve et gebyr for deres ydelser, mens andre får deres finansiering fra kreditkortselskaber. Sørg for at diskutere gebyrer tidligt med din kredit rådgiver, så du ikke bliver overrasket af ekstra gebyrer senere.

Konsolidering af gælden

En konsolidering af gælden program er en af ​​de mange muligheder, kredit rådgivere kan bruge til at hjælpe med at få deres kunder ud af gælden. Ved at forhandle lavere betaling og renteoptioner, kan forbrugerne betale deres gæld hurtigere og undgå konkurs. Mange forbrugere bruger konsolidering af gælden på egen hånd ved at kontakte deres kreditkort selskaber direkte i stedet for at bruge en tredjepart.

Gældssanering

Betragtet mere risikobetonet end de fleste andre gældslettelse muligheder, gældssanering planer forsøger at tvinge kreditkort långivere at forhandle lavere tilbagebetaling planer. Når du har konfigureret en betaling plan med en tredjepart mægle på dine vegne, vil du gøre månedlige betalinger på en konto, som vejlederen. Mægleren vil holde penge, samtidig med at forhandle med dine kreditorer, truer med at ikke give dem nogen penge overhovedet. I teorien vil kreditor i sidste ende give efter og acceptere en lavere tilbagebetaling snarere ingen betaling.

Selv om dette kan spare dig for en masse penge, kan det være risikabelt. Da dine penge sidder i en konto, snarere end at gå mod din gæld, kan du akkumulerer sent gebyrer og mistede betalinger vises på din kredit rapport. Da der ikke er nogen garanti for, at dit kreditkort selskaber vil tilslutte sig det lavere payoff beløb, kan du gøre din gæld værre og ødelægge din kredit på samme tid.

Credit Relief snyd

Siden at komme ud af kreditkort gæld kan være en skræmmende og bekostelig venture, er det vigtigt at uddanne dig selv om muligheder og de virksomheder, der kan hjælpe dig med at nå økonomisk frihed. Senest er flere scams draget fordel af mennesker, der søger at forbedre deres økonomiske situation. Disse skruppelløse selskaber opkræve høje gebyrer og gøre løfter, de ikke kan levere, så forbrugerne i mere finansielle problemer end før.

Da du bliver nødt til at dele dine private finansielle oplysninger med alle, der vil arbejde på dine vegne til gældslettelse, skal du sørge for at selskabet er hæderlige og er i erhvervslivet til at hjælpe forbrugeren. Før du accepterer et program, finde ud af:

  • Hvordan de får udbetalt. Hvis virksomheden opkræver høje gebyrer til den person, der søger hjælp med deres gæld, kan det være et fupnummer. Mest velrenommerede kredit rådgivning tjenester er almennyttige eller finansieres af finansielle organisationer.
  • Hvis de godkendes. Den amerikanske administrator Program tilbyder en liste over godkendte forbrugerkredit rådgivere.
  • Hvad dine muligheder er. En virksomhed, der har dine gældslettelse interesser for øje bør tilbyde dig mere end en plan for at hjælpe med at fjerne din gæld. Hvis organisationen presser dig mod blot én mulighed, kan de være snydere dig ind indgive konkursbegæring under opladning dig gebyrer på.

Forfølgelsen af ​​gældslettelse er betale sig: bare gøre grundig forskning for at finde den metode rigtige for dine mål.