De Untold hemmeligheder til at forbedre dit Fitness

Du kan være uenig med mig på dette, men du høre mig ud, "Den bedste og den eneste øvelse program til dig er den, du vil gøre !!" Næste gang du starter en øvelse program eller spise plan notere følgende retningslinjer, og hvis de ikke stak op ikke sætte dig selv gennem besværet.

Du har brug for noget at holde sig til resten af ​​dit liv. Aldrig starte et program, der vil sætte dig op til at mislykkes. Det skal være interessant og sjovt, eller du vil aldrig holde sig til det.
Nedenfor finder du nogle meget interessante fitness tips, der vil holde dig på rette vej.

Abdominal Training - Den sikreste og mest produktive måde at træne abs er at bruge skinnen og hule teknik. Prøv at stå normalt, trækker vejret normalt, nu suge maven ind mod rygsøjlen og hold. Husk at ånde normalt, holde i syv sekunder, og slip. Nu gør denne øvelse 10 gange. Dette er en grundlæggende isometrisk øvelse, der hjælper med at styrke abs og muskuløs bælte omkring din talje.

Hurtig gang - Forskning viser, at regelmæssig, rask gang er en af ​​de bedste øvelser, vi kan gøre for den samlede fitness. Det passer folk i alle aldre og fitness niveauer, er det nemt at komme i gang, og der er ingen kompliceret teknik til at lære eller udstyr til at købe. Gåture er en glimrende måde at komme i form, fordi det bruger næsten alle muskler og, som du er nødt til at bære din kropsvægt, det er relativt anstrengende. Det er også mere sikkert på leddene og ryg end de fleste andre former for motion, fordi du ikke hoppe op og ned, så effekten er lav.

Boksning For Fitness - I dag er boksning anerkendt som en sundhedsfremmende øvelse program, der giver en samlet træning for din kardiovaskulære og udholdenhed systemer. Øvelserne kan udføres med eller uden udstyr. Hvis du ønsker at købe udstyr så en tung boksesæk og boksning luffer er tilgængelige på ethvert sports butik for mellem $ 50,00 og $ 100,00.

En god sjippetov kan købes for meget lidt også. Andre fordele ved boksning er: øget udholdenhed, øget styrke, hurtighed og koordination og reduceret aggression. Sport forskere er enige om, at boksetræning er en af ​​de bedste øvelser, fordi det forhold den samlede krop.

En yderligere fordel ved boksning er det fremmer en persons velvære ved at styrke selvdisciplin. Kombineret med styrketræning, bliver hjerte-kar-arbejde den samlede pakke for selvforsvar og total fitness.

Kontrol af din Pulse - Den bedste måde at måle effekten af ​​en øvelse program på din krop er at kontrollere din puls. Den nemmeste måde at kontrollere pulsen er at placere din pegefinger og langfinger på din halspulsåre eller håndleddet.

Umiddelbart efter øvelsen, tælle pulsen i 15 sekunder og gange med 4. Dette kan også udføres under træningen, hvis sikkert muligt. For en mere præcis aflæsning af en puls, købe en elektronisk anordning fra enhver sports butik.

Alder Korrigeret Puls Work - Så nu du har din udøve puls eller hjerteslag i minuttet. Koncentrer i den øvre ende af de 50% - 70% intervaller.

For at finde ud af dette, fratrække din alder fra 220. Antag, at din alder er 40, fratrække dette fra 220 og du får 180, 50% af 180 er 90 slag i minuttet, 60% af 180 er 108 slag i minuttet, 70% er 126 slår et minut og så videre. Må ikke springe ind 70% arbejder med det samme.

Start med 50% og langsomt arbejde dig op til 70% øvre grænse. Start med ikke mere end 10 minutter, og arbejde op til 20 minutter. Har nået 20 minutter ved 70% og være fortrolig med det, så arbejde på at øge pulsen op til 80%.

Prøv Active Isoleret Strækker (AI) - AI Stretching gør hvad strækning er meningen at gøre - det transporterer ilt til ømme muskler og hurtigt fjerner giftstoffer så restitutionstid er hurtigere.

Endelig virker det også som en dyb massage teknik, fordi det aktiverer muskelfibre under selve stretch. Isoler muskel eller gruppe, du vil strække derefter kontrakt musklen modsatte. Dette bevirker, at isolerede muskel eller gruppe til at slappe af højre væk og når den gør det er klar til at strække.

Forsigtigt og hurtigt strække isoleret muskel, indtil det ikke kan strækkes yderligere; nu give dig selv en let træk med hænderne eller et reb. Gå så langt som du kan og derefter holde strækket i ikke mere end 2 sekunder, og slip. Gør dette for i alt 5 gentagelser på de isolerede muskel eller gruppe.

Så der har du det. Du skal bruge et program, der er realistisk for dig, der er tid effektivt, og en, der passer din tidsplan og dit liv og følge den.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum