De sundhedsmæssige fordele ved Tofu: Er det nærende nok til at erstatte kød?

De sundhedsmæssige fordele ved tofu som køderstatning er talrige. Forbrugende tofu hjælper jævnligt lavere dårlige kolesterol, lindrer symptomer forbundet med overgangsalderen, og selv mindsker risikoen for kræft. Andre større sundhedsmæssige fordele af tofu i forhold til kød omfatter gør midaldrende knogler stærkere og forsinke hærgen af ​​alder. Tofu har vist sig at være en stor kilde til calcium og vitamin E samt. Tofu eller sojabønnemasse fremstilles ved formaling sojabønner for at danne et mælkelignende stof, som derefter komprimeres og venstre for at koagulere. Når massen er tørret ind i en gelatinøse fast, er det skåret i størrelse med en håndflade terninger. Da sojabønner er billig og rigelig, men rig på protein, det populært kendt fordel af tofu er, at være den "fattige mands protein."

Tofu som Vegan Stedfortræder for kød

Der er en udbredt misforståelse, at vegetarer ikke får så meget protein som kød elskende gør. Selv grøntsager hovedsageligt består af kulhydrater, nogle grøntsager, i virkeligheden, har alle de essentielle aminosyrer, som kroppen kræver.

Den eneste forskel mellem tofu og kød protein er, at du skal spise mere tofu til at opfylde de anbefalede kosten protein niveauer. Faktisk hver 100 g tofu giver ca. 17,19 g protein. For at få det protein fordel for 150 g magert kød, bør du forbruge 290 g tofu.

Undersøgelser viser, at regelmæssigt spiser så meget tofu giver en ækvivalent mængde af energi, protein, total fedt, kulhydrater, alkohol og fiber. De vigtigste sundhedsmæssige fordele af tofu, vil dog vise sig i betydeligt lavere total kolesterol, triglycerider og low-density lipoprotein (dårlig kolesterol) for dig, hvis du spiser tofu regelmæssigt i stedet for kød.

Sammenligning 4 ounce portioner, tofu indeholder 9 procent af dit daglige fedt krav 3/4 lavere end svinekød. Derfor er den primære sundhed fordel af tofu er at sænke din risiko for åreforkalkning, forhøjet blodtryk og hjerte-kar-sygdomme.

Dog kunne man tro, at i modsætning til kød, tofu absorberer væsker (f.eks madolie) nemt - faktisk op til 15 procent af madolie bruges kan absorberes. For at maksimere fordelen ved tofu som en fedtfattig erstatning for kød, men kun du nødt til at være kreativ med opskrifter, der ikke kræver olie.

Andre Sundhedsmæssige fordele af Tofu

Isoflavoner er forbindelser, der findes i sojaprodukter, og de er kendt for at udøve direkte og indirekte antioxiderende virkning. Isoflavoner kan direkte opfange frie radikaler og derved forhindre for tidlig ældning. Disse gavnlige forbindelser også forebyggelse af virkningerne af frie radikaler indirekte ved at undertrykke phagocyt radikal produktion.

Undersøgelser tyder på, at høj indtagelse af soja-baserede produkter forhindrer også brystkræft, osteoporose og cardiovaskulære sygdomme. Disse betingelser skyldes livslang eksponering for østrogen i kroppen. Af en eller anden grund, fandt fytoøstrogener i sojaprodukter, såsom genistein og daidzein, neutralisere virkningen af ​​menneskelige østrogen. Disse isoflavoner er også kendt for at nedsætte knogletab i lændehvirvelsøjlen under perimenopausen og postmenopausen faser. Derudover andre undersøgelser, tyder på, at isoflavoner kan øge knoglemineraltætheden hos kvindelige pigge.