De Følgerne af misbrug af ordet "nej"

De Følgerne af misbrug af ordet "nej"
Effekten af ​​ord er aldrig tydeligere end når forældrerollen.

For forældre, er det meget muligt at misbruge ordet nej. Dette kan medføre flere forskellige adfærdsmæssige og følelsesmæssige konsekvenser.

Som børn vokser, vil de gøre det, bare fordi du sagde nej

Til sidst, som børn vokser op, hvis de hører ikke konstant uden en forklaring på, hvorfor, vil de gøre det alligevel.

Jeg kendte en pige i high school, der ville spise Værtinde Cupcakes til morgenmad hver morgen. Da jeg spurgte hende, hvorfor hun sagde det var fordi hendes mor aldrig ville købe dem for hende og altid fortalte hende nej. Hun tilbragte lidt af hendes babysitter penge på at købe, hvad hun ønskede at have hver morgen.

En følelse af Berøvelse

Grunden børn kan gøre det alligevel, fordi de vokser op følelse berøvet.

Tammy minder hendes mor var ligesom dette. Da hendes mor flyttede væk, de minder falmet, indtil hendes mor besøgte hende fra Arizona.

"Vi var i denne diner med min nevø og min datter, og min nevø spurgte sin bedstemor om hun ville sætte en fjerdedel i mini jukebox ved bordet, og hun sagde nej. Sure, hun skulle betale til frokost, men det bare gjorde mig så gal, at hun ikke ville endda bruge en fjerdedel til at gøre børnene glade. Jeg tog det sidste kvartal ud af min pung og sætte det ind i jukeboxen for børnene, og det gjorde dem glade uforståeligt.

"Alle disse minder kom oversvømmelser tilbage til alle de gange, jeg var i en butik, og hun ville ikke engang lade mig købe en elendig stykke tyggegummi. Hun sagde aldrig ja, ikke en gang, for at købe legetøj, mens vi var ude. Vi har aldrig selv forstærket foden ind i en legetøjsbutik, selvom jeg bad om at gå til en. Og vi levede i en middelklasse kvarter. "

Børn glip af vigtig færdighed Building

Når en forælder konstant siger nej, betyder det, at forældrene er ikke villige til at arbejde med de ønsker og behov for barnet.

Dette kan stave problemer, når barnet går i skole, hvor de kan have en vis kontrol over at træffe beslutninger. Nogle børn kan blive ufleksibel og ikke ved, hvordan man arbejder med andre mennesker, samarbejde og indgå kompromiser, så alle er tilfredse. Alle disse børn ved, er, at ingen nogensinde arbejder med dem for at gøre dem glade.

Børn glip af Building Sunde Vaner

Hvis ordet ikke er konstant angivet uden en forklaring, måske børn ikke vide, at grunden til, at du kan sige nej er for deres sundhed eller sikkerhed.

For eksempel, hvis en forælder hele tiden siger nej til dessert uden at forklare hvorfor, kunne barnet vokse op med usunde adfærdsmønstre, for i stedet for den forælder konstant styrke fordelene ved den gode vane, kun barnet husker den negative oplevelse af at blive fortalt nej .

De vil sige nej til dig

Når dine børn bliver ældre og begynder at regne tingene ud, vil de begynde at sige nej til dig også. Vil have hjælp til disse retter? Ønsker hjælp, når du er ældre? Vil have dem til at hjælpe dig med et projekt til weekenden? Vil have dem til at tilbringe tid sammen med dig? Gæt hvad de kunne sige? Det er rigtigt, for det meste sandsynligt, de vil sige ordet hørte de en halv snes gange om dagen i atten år.

Revurdere din Word Brug

Misbrug ikke kan være meget uproduktive, og selv oprette en levetid på kampe til dine børn, samt påvirke dit forhold til dine børn den forkerte vej.

Reserve dette ord kun til nødsituationer, og altid oplyse, hvorfor du fortæller dem ikke, så de forstår, det er fordi du elsker dem.

Tak for læsning!