De fleste pokerspillere Prøv at slæbe sig ind i Winning

Et hold fra Nova Southeastern University undersøgt poker spiller og kom op med de oplysninger, som det store flertal af spillere løb til ved hjælp af forskellige kemiske stoffer, som sætter dem i stand til at klare sig bedre.

80 procent af pokerspillere indlagt på en regelmæssig indtagelse af cocktails, der indeholder kokain, amfetamin, koffein, marihuana, og valium for at øge deres koncentration evne.

De fleste pokerspillere Prøv at slæbe sig ind i Winning

En anden vigtig faktor for spillere er at holde sig frisk i længere tid, for turneringspoker og cash games ofte vare i timevis, som også gør dem ty til kemiske boostere.

Fagfolk, semi-professionelle og amatører både ejede op til at tage spiked cocktails; 73 procent ønsker at få bedre koncentration, andre - til at styre deres nerver eller blot for at gøre spillet mere spændende.

Bly forsker Kevin Clauson konkluderede, at næsten alle pokerspillere interviewet af forskerne var at bruge en form for en styrkelse lægemiddel til at få dem op et hak eller to over deres modstandere og forblive skarp længe.

Men denne måde at få konkurrencefordele vil tage sit præg på forskellige langsigtede og kortsigtede bivirkninger, tilføjede Clauson.