De fleste mænd finder de ved, hvordan at slå en kvinde på

To tredjedele af mændene mener, at de er klar over alle de måder at slå kvinder. Ak, mindre end halvdelen af ​​kvinderne deler denne optimistiske udtalelse.

De fleste mænd finder de ved, hvordan at slå en kvinde på

Britiske sociologer har besluttet at finde ud af mena € ™ s og womenâ € ™ s udtalelser om hver otherâ € ™ s seksuelle færdigheder. Det viste sig, at de fleste mænd er sikker på, de ved meget om kvindelig seksualitet. To tredjedele mener, at de ved, hvordan at slå en kvinde på meget godt. Men kun 49% af kvinderne er enige i dette, og deres skepsis er forståeligt fra undersøgelsens resultater.

Således har 50% af mændene ikke været i stand til at identificere den G-stedet, som er placeret på den forreste væg af vagina, 2,5-7,6 cm dyb, bag skambenet og urinrøret. Men 23% af mændene ikke engang, hvor kvinden klitoris er placeret. 20% af mændene mener, at kvinder har deres G-spots i forskellige områder, og kun 3% indrømmer, at de ikke har nogen idé om dens placering.

75% af mændene gerne vil lære noget mere om womenâ € ™ s seksualitet, hvis det hjælper deres veninder til at få mere glæde i sengen. 39% af mændene og 42% af kvinderne tror oprigtigt, at den mest effektive måde at opnå kvindelige orgasme er klitoris stimulation. Kun 4% af mændene og 20% ​​af kvinderne enige om, at sager størrelse.

37% af mændene mener, at deres partnere efterligne orgasme under hver tredje sex, mens kun 16% af kvinderne virkelig gør det. Desuden mænd mener, at kvinder regelmæssigt forkæle i onani, mens 22% af kvinderne siger, at de aldrig gøre det.