De fleste kvinder skjule sandheden om tøj, de køber

Ægtemænd og partnere på 80 procent af kvinderne aldrig få at vide sandheden om penge deres elskede bruger på indkøbsture. Når tøjet er på spil, næsten alle kvinder vælger at nedtone de faktiske omstændigheder.

De fleste kvinder skjule sandheden om tøj, de køber

Indkøb tøj, sko og tilbehør generelt ender i at dække op, en undersøgelse af 3.000 kvinder, der udføres af Gocompare.com viser.

Som damer bringe tilbage hjem et element, de frygter kan forårsage kontroverser, to tredjedele af dem forsikre deres familie, at de fik det til en god pris. 25 procent snige nye køber ind i huset og tage den ud af garderoben på en senere lejlighed foregiver det har ligget der i evigheder. Nogle kvinder foregive, at de købte "tvivlsom" stykke tøj i et salg.

Af andre FIBS kvinder fast beskæftiger der klager over ikke at have en eneste anstændige ting at bære, med tøj, der ikke passer godt, at få det som en gave eller købe det med hendes fødselsdag (eller jul) penge.

Nogle siger, at de kom til at finde en ting sælges til en awesome rabat eller brugte værdikuponer de transporterer.

"Alle mine venner køber nyt tøj" er en ofte hørt krigsråb så godt.

En talsmand for Gocompare.com kommenterede, at kvinder ty til FIBS fordi de føler sig skyldige i, hvor mange penge de brugte - og undskyldning for at have noget at bære, er bare et spinkelt påskud.

Når kvinderne vendte tilbage fra deres amok bærer et trofæ, kan det godt være mænds tur til at lyve om den måde, hvorpå buy ser på dem!