De fleste kvinder skammer sig over deres krop

Ikke alle kvinder tænker på sommer som en behagelig ferie, når du kan slentre langs stranden i din foretrukne badedragt. Mange er så flove over deres krop, at de foretrækker at blive hjemme i stedet for at gå et eller andet sted.

De fleste kvinder skammer sig over deres krop

En britisk meningsmåling viste, at over halvdelen af ​​de lokale kvinder foretrækker at blive hjemme i stedet for at have en strand ferie. Dette skyldes, at kvinder er flove over deres krop. De hader deres eget spejlbillede i en bikini, så de ville hellere blive hjemme end vises i en badedragt foran andre mennesker. 53% af de adspurgte sagde det.

60% af kvinderne nægter at blive fotograferet i en badedragt, og langt de fleste (93%) trækker i deres mave, når du går langs kanten af ​​poolen eller på stranden. 72% overveje deres mave mest hadefulde del af deres krop. Kun 1% af de adspurgte sagde, at de har absolut ingen komplekser om deres krop, og de føler sig stor i noget tøj.

12% af de adspurgte kan ikke stå det ekstra fedt på deres arme. En anden 14% er utilfredse med formen på deres bagdel. Med den stigende popularitet af den tendens til en kløft mellem lårene, har flere og flere kvinder bliver paranoid om deres lår. Selv om kun 8% er utilfredse med, hvordan deres bryster ser i en badedragt, 17% er bekymrede for, hudfolder komme over skulderstropperne.

Næsten en fjerdedel af de adspurgte skjule ben og balder ved hjælp af en Pareo. Undersøgelsen blev arrangeret af Lovelite London Plastic Surgery Clinic, som har specialiseret sig i fedt frysning procedurer.