De fleste kvinder foretrækker Køkken Gadgets som Valentinsdag gave

Glem roser og chokolade, fordi hver fjerde kvinde ønsker at få en saftpresser som en gave til St. Valentinsdag. Husholdningsapparater er ikke en romantisk gave, men kvinder stadig tørster dem.

De fleste kvinder foretrækker Køkken Gadgets som Valentinsdag gave

Juicer som Valentine gave

Amerikanske sociologer afhørt 1372 enlige kvinder, der er registreret på et dating site for at finde ud af, hvad slags gave til Valentinsdag, de drømte om. Det viste sig, at 24% gav en saftpresser det første sted i rækkefølgen af ​​de mest eftertragtede gaver. Denne nyttige gadget for dem, der fører en sund livsstil blev endnu mere populær på denne dag end blomster eller chokolade.

Kaffemaskine

Den anden plads på listen over de mest ønskede gaver til Valentinsdag blev taget af en uromantisk ting, så godt. 20% af de adspurgte gav udtryk for et ønske om at få en kaffemaskine.

Tablet

Gadgets besatte tredjepladsen - 17% af kvinder drømmer om en Tablet PC. Bemærk, at sociologer bad kvinderne at nævne en gave, der ikke oversteg 250 dollar.

Hvad har folk giver som en Valentins gave?

Amy Van Doran, en ekspert i parforhold, siger disse enheder kan ikke kaldes symboler på kærlighed. Men de afspejler kvindernes personlige interesser. Desuden bør en mand udtrykke sin kærlighed med en gave til Valentinsdag. Og intet siger "jeg elsker dig" bedre end en gave, der siger "Jeg lytter til dig nøje". Hvis en kvinde drømmer om en saftpresser, ofte taler om det, og manden køber hende en storslået buket eller en kæmpe bamse med et hjerte, betyder det, at han ikke lytter til hende. Så uanset hvor romantisk gave er, at kvinden vil blive fornærmet. Som for blomster, kan manden altid supplere den vigtigste gave med en buket til at holde traditionen. Som for chokolade, kvinder ikke har brug for det på alle!