De fire bedste typer af Scales til køb

Der er mange typer af skalaer til at vælge fra, og når du arbejder hårdt på din vejer tab, du ønsker en, der kommer til at være nøjagtig. Mens der er mange mærker og stilarter at vælge imellem er der nogle vigtige forskelle mellem skalaer, der kan hjælpe dig med at beslutte hvilken skala der bedst passer til dine behov og hjælpe dig med at komme til det ønskede vægttab resultat.

1. Balance Scale

Balance skalaer er dem, du ser i lægens kontorer og på gym. De er store opretstående modeller, hvor du står på en platform, der så benytter en udligningsmekanisme, som skaber balance med vægte på toppen. Du flytter vægtene rundt på topstykket, indtil skalaen er afbalanceret i midten. Disse er store og tunge, så medmindre du har plads, kan du kigge efter noget lidt mindre.

2. Spring Scale

Dette er standard skala, der har eksisteret evigt. Du træder ind på gulvet omfang og din vægt på platformen komprimerer en fjeder, som derefter forårsager disken til at bevæge sig. Gravity med til at bestemme, hvor langt disken har brug for at dreje og en spindel point til din vægt. Disse er temmelig pålidelige, men de kan bryde, hvis de anvendes overdrevent eller forkert. Der er generelt en simpel knop, knap eller anden måde at kalibrere foråret skalaer.

3. Digital Scale

Med den digitale tidsalder kom den digitale skala. Du skal blot gå ind på en skala, og din vægt beregnes og forventede på en skærm. Disse er ofte batteridrevne (selvom sol modeller er tilgængelige) og kan læse forkert, når batteriet er lavt. De har den ekstra funktion i en reset, hvis der er et problem med skalaen.

4. BMI & Andre funktioner

Digitale skalaer tilbyde den ekstra fordel af ekstra funktioner, der kan fortælle dig mere om dit vægttab, såsom Body Mass Index (eller procentdel af kropsfedt), muskelmasse, vandindhold og mere. Disse ekstra funktioner giver en mere detaljeret udlæsning af informationer, som alle i høj grad påvirke din samlede vægt. I vægttab den mest magtfulde tal er kropsfedt, da det er den procentdel, du har brug for at fokusere på. Vægt kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, organ vandstand, og for kvinder, hormoner, menstruation og endda stressniveau.

Uanset hvilken størrelse du vælger, det vigtigste er at sikre, at det fungerer korrekt og er kalibreret korrekt. Følg altid instruktionerne, der følger med din skala for at sikre, det er korrekt. Hvis du specifikt søger at spore muskelmasse og stofskifte, at investere i en høje ende digital skala er et godt valg. Hvis nogensinde du finde din skala synes ikke at fungere korrekt (overveje sammenligne det med din vægt på en skala på gym), skal du blot investere i en ny for at sikre dig, at du møde dit vægttab mål.