De fem værste ting om Outback Steakhouse s Menu

I sjette del af vores serie om at spise på kæden restauranter, vi tage et kig på Outback Steakhouse. Tjek del fem, hvor vi undersøger McDonalds.

G'day Mates! Outback Steakhouse har været i overskrifterne i denne sag. Mænds Sundhed scorede Bloomin 'løg som den værste mad til dig et par år tilbage, og siden da Outback har optrappet deres sunde-menuindstillinger. Derudover er de en af ​​de bedste og mest imødekommende restauranter for lånere med gluten følsomhed. Men der er stadig nogle ting, du bør undgå i menuen. Lad os tage et nærmere kig på huskeliste og hvad i Outback Steakhouse.

De fem værste ting om Outback Steakhouse s Menu

IKKE SPIS: The Bloomin 'Onion

Den mest populære forretter - ER, Aussie-Tizer - dele er Bloomin 'løg. Det er også det værste. Bered jer: alle vide det Wallops talje på 1959 kalorier, hvoraf 1.450 er fra fedt. Det er ligesom dyb stegte fedt. Tilsæt flor sauce til dypning og vi taler over 170 gram fedt.

I STEDET EAT: Hvis du ønsker at gnaske på nogle appetitvækkere, prøv Ahi tun (lille portion). På kun 413 kalorier, det er en stor, sund indstilling fuld af smag, omega-3 fedtsyrer, og 17 g muskel-bygning protein.

IKKE SPIS: ingen regler Pasta med grillet kylling og tunger

Må ikke narre af pasta valg på Outback. De ingen regler Pasta ure i på en uheldig 1.313 kalorier, 70 gram fedt, og 81 gram kulhydrater. Den cremede parmesan sauce virkelig er synderen her.

I STEDET EAT: I stedet vælger den grillet kylling på Barbie, som er en fit og magert 305 kalorier og sætter på lean muskel ved 57 gram protein, og kun tre fra fedt. Langt min favorit menupunkt, grillet kylling er den måde at gå i stedet for ingen regler Pasta.

IKKE SPIS: The Porterhouse

Bøf elskers bøf ikke respekterer dit mål at tabe disse 15 pounds ved stranden sæson. Denne luns af oksekød er 1.009 kalorier, marmoreret med 641 fra fedt. Enogtredive gram mættet fedt også gøre mere for at gøre denne bøf mindre tiltrækkende.

I STEDET EAT: Hvis kød er på dit sind, kan jeg foreslå seks ounce Outback Special. På kun 254 kalorier og kun 13 gram fedt, den seks ounce særlige er propfyldt fuld af 37 gram protein. Bortset fra den grillet kylling, er dette den næste bedste ting på menuen til at hjælpe tanke op og genopbygge muskler efter en god dag på gym.

IKKE SPIS: The Bloomin 'Burger

Hvad sker der, når man kombinerer det værste forretter med den værste sandwich? Du får Bloomin 'Burger, og du har brug for at styre klart. 1.029 kalorier og 1.766 mg natrium gør du vil undgå det. Halvfjerds-én gram fedt ikke gør meget for at gøre det mere tillokkende.

I STEDET EAT: Hvis du vil have en sandwich, grillet kylling og schweiziske har omkring halvdelen af ​​det samlede fedt og over en tredjedel færre kalorier. Par den med en bagt søde kartofler for et protein og carb-packed middag, der vil hjælpe til at reparere og vokse muskelfibre.

IKKE SPIS: The Chocolate Thunder From Down Under

Denne syndigt sød dessert ure i på 1.554 kalorier med 949 kommer fra fedt. Spis ikke denne dessert! Du vil fortryde det på gym mandag morgen!

I STEDET EAT: Hvis din søde tand er at få det bedre af dig, vælge den klassiske cheesecake. Ved en femtedel af de kalorier og alle smagen, vil du ikke fortryde at hengive din søde tand på det.

The Outback kan sabotere din kost, men hvis du bare betale lidt sind til hvad du bestiller, bør du have noget problem at finde noget velsmagende og godt for dig. Sørg for at tage et kig på deres ernæring oplysninger på forhånd.