De fem værste ting om Applebees Menu

I fjerde del af vores serie om at spise på kæden restauranter, vi tage et kig på Applebees. Tjek del tre, hvor vi undersøger Wendy.

Applebees fremmer, at de er et kvarter restaurant, der bruger friske ingredienser, og de tout fordelene ved deres kalorier menuen under 550. Og selvom restauranten kæde har gjort et stort arbejde for at give sunde indstillinger - som at have Weight Watchers godkendt menupunkter - er der stadig flere ting, du bør absolut holde sig væk fra.

De fem værste ting om Applebees Menu

IKKE SPIS: Appetizer Sampler

Dette monstrum af en appetitvækker er beregnet til at dele, men der er masser af bedre første kursus valg i menuen. Stabling op mellem 2.300 og 2.460 kalorier, med op til 160 gram fedt (afhængigt af, hvilke emner, du vælger), vil dette sætte dig tilbage timer og reps i gymnastiksalen.

I STEDET EAT: Den bedre valg her er grillet kylling Wonton tacos eller endda Classic Wings i det sydlige BBQ eller søde og krydrede saucer. Tacos er en sikker 610 kalorier og temmelig lav i alt (27 gram) og mættet fedt (5 gram) indhold Vingerne vil sætte dig tilbage 660-690 kalorier og have en moderat 35 gram og ni gram fedt og mættet fedt, henholdsvis .

IKKE SPIS: kylling stegt bøf Meal

Nogle gange er du nødt til at spise, at mad til din sjæl. Kog det derhjemme og undgå dette land stegt fiasko. Hele dette måltid kommer ind på 1.200 kalorier, 59 fedt gram og næsten 4.000 mg natrium. Det er den værste bøf indstilling i menuen, som du kan få.

I STEDET EAT: Sats i stedet for protein og omega-3 pakket bøf og grillede rejer combo. Vælg grøntsager uden smør som din sider til at undgå unødvendig fedtindhold.

IKKE SPIS: Riblets Platter

Ribs er temmelig dårligt for dig, som du skær dem, plus du ved, hvordan når du spiser dem og få sauce op til albuerne og op omkring dine øjenbryn? Ingen kan lide det. Undgå plade, og du vil holde sig væk fra op til 1.810 kalorier, næsten 90 gram total fedt, og en hovedpine overtalelse 5.000 mg natrium.

I STEDET EAT: Hvis du ønsker at trodse barbecue sauce, prøv termoruder halv rack. Du vil stadig betale prisen på omkring 900 kalorier, men i det mindste du vil føle sig lidt mere sundhedsbevidste, hvis du vælger en have salat som din side.

IKKE SPIS: Crispy Orange kylling

Jeg er udflugt mig selv her. Jeg elsker denne skål. Men betyder det ikke elsker mig eller nogen anden for den sags skyld tilbage. Den Crispy Orange kylling er den værste kylling skålen kalorie-wise på menuen på en svimlende 1.520 kalorier med 208 gram kulhydrater. (Fat-wise, kylling Parmesan Stack er det værste med 72 gram fedt.)

I STEDET EAT: Hvis fuglen er ordet for din middag trang, prøv grillet kylling Cæsar salat, halv del. Tro mig på denne ene!

IKKE SPIS: Hand voldsramte fisk og Chips

Applebees har flere store sundhedsbevidste muligheder for ligesindede lånere. Dette er ikke en af ​​dem. Masser af skaldyr indstillinger findes der er måde bedre end den hånd voldsramte fisk og chips. Her er skinny på fedt ... næsten 1.600 kalorier, 105 gram fedt og 108 gram kulhydrater. Just. Steer. Clear.

I STEDET EAT: Blackened tilapia har kun 410 kalorier, en hel 75 procent mindre end fisk og chips.

Husk at tjekke deres Weight Watchers og under 550 kalorier menuer til den bedste løsning, når spisning ved Applebees. De er meget gode til at fremhæve disse poster, og menuen er lagt ud, så de er nemme at finde. Og sørg for at se på deres næringsdeklaration før at se dem i morgen.