De bedste øvelser at gøre på stranden

Der er ingen bedre følelse end at være i stand til at slanke samtidig have det sjovt på stranden. Det varme sommer klima gør vægttab nemmere at opretholde, men det er også vigtigt at indse vigtigheden af ​​hydrering. Hvis du planlægger at tage din træning regime til stranden denne sommer, skal du sørge for at tage ordentlig forsigtighed og drikke masser af vand. Du bør forbruge mindst otte ounces vand for hver 10 minutter af kraftig udendørs motion. Nøglen til at maksimere fordelene ved din tilpassede strand træning er at opretholde en up-tempo tilgang uden slacking off.

De bedste øvelser at gøre på stranden

Brug af stranden til din fordel

De havudsigt og beroligende fornemmelse af Crash bølger kan være distraherende, men udfører de bedste strand øvelser kræver mental vedholdenhed i en air-condition-berøvet miljø. Tro på dig selv og koncentrere sig om din evne til at udøve med autoritet. Den største fordel ved at arbejde ud på stranden er, at udstyret ikke er påkrævet. Den samlede vægt af din strand træning vil være legemsvægt øvelse. Denne form for motion, der også betegnes som modstand øvelse, ikke tvinger ekstrem belastning på sener og ledbånd som frie vægte gør.

Varmer op på stranden

Kropsvægt øvelse er videnskabeligt testet til at øge kroppens naturlige fedt-brænding kapacitet, næring øget fysisk kondition. Den typiske varme strand klima øger kroppens evne til at forbrænde kalorier, især når motionsture udføres. Du bør begynde din strand træning med en kort fem minutter warm-up, der udelukker rask gang eller lys jogging. Det er også anbefales, at du bruger et par minutter stretching. Du behøver ikke at tilbringe en omfattende mængde tid at løsne op, overvejer den naturlige udendørs varme. Dit fulde træning bør ikke overstige 60 minutter, da dette fører til svær dehydrering.

Segmentering din strand Workout

De mest basale legemsvægt øvelser, såsom pushups og planker, er en integreret del din strand workout regime. For at opnå optimale resultater, så prøv at udføre så mange pushups som muligt i 30 sekunder, før hvile i ca. et minut. Dernæst komme tilbage ned i standard pushup stilling og lægge underarmene på sandet. Hold planke i 30 til 45 sekunder, før hviler. Den næste sekvens af motion omfatter squat og hoppe, som kræver, at du til at påtage sig den squat position, udføre den korrekte bevægelse, og derefter springe i luften. Gør 10 gentagelser pr sæt. Disse øvelser vil målrette din kerne, bryst, arme, quads og kalve.

Omfattende motionsture

De mest effektive strand træning omfatter intense anfald af cardio aktivitet. Grundlæggende eksempler på stranden cardio omfatter høje knæ og jogging på plads. For at opnå den maksimale puls, udføre vind sprints på det våde sand nær kysten. Gang dine sprints i fem til 10 sekunder. Udfør 3-5 sprints i et sæt. Derudover kan du prøve at udføre moderat til fremskreden stationære cardio øvelse, ligesom "bjergbestiger." Antag standard pushup position med fødderne skulder bredde fra hinanden. Dine knæ skal være let bøjet. Skub venstre knæ op mod brystet og derefter veksler med højre knæ. Fortsæt denne øvelse i et minut før hvile. Udførelse af disse øvelser vil hjælpe dig brænde mave fedt og opnå en større grad af fysisk kondition.

De bedste øvelser at gøre på stranden

Få din krop Bikini Klar på kun få uger