De aerobe og anaerobe Fordele ved Zumba

Zumba er et godt alternativ til traditionelle fitness-programmer. Det motiverer dig til at komme op og komme i gang med sin underskrift latin musikkens beat. Gennemførelse latinske rytmer kan gøre arbejdet mere sjov. Hastigheden af ​​rytmen egner sig også til at gøre dig arbejde ud hurtigere end du kan gøre andet. Dette hjælper din puls for at komme til sit mål rate mere effektivt.

Aerobic Fordele

Zumba gør at komme til dit mål hjertefrekvens meget lettere end standard træningsrutiner, som du ville finde på en dvd eller i et motionscenter. Det gør den ved hjælp af sange, der spiller omkring 145 slag i minuttet. Denne hurtige tempo gør det føles naturligt at flytte rundt hurtigt. Dette vil sætte dig på vejen til sand aerobe motion. Hvis du forsøger at opbygge udholdenhed, det er det bedste, du kan gøre for dig selv. Udøver i længere perioder på denne sats kan øge styrken af ​​dit hjerte.

Dette niveau af uddannelse kan også bidrage til at brænde kalorier, der er afledt af fedt. Men betyder det ikke gøre det så effektivt som hvis du var til at udøve i et langsommere tempo. Kun 50 procent af kalorier, der er brændt, mens du gør aerobe motion kommer fra fedt. Dette er grunden til de fleste fitness-programmer ikke bruger musik, der spiller på sådan et hurtigt tempo. Zumba naturlige aerobe motion tempo er nyttig mere for at opbygge udholdenhed, end det er for at tabe sig. Hvis du ønsker at spise mere som en del af din kost, kan Zumba være meget nyttigt, selv om. Det brænder flere kalorier i minuttet, selv om det ikke brænder mere fedt per minut.

Anaerobe Fordele

Fordi Zumba musik spiller i et hurtigt tempo, kan flytte til rytmen af ​​musikken begynder at opbygge din udholdenhed efter kun et par øvelser. Det opbygger din anaerobe udholdenhed ret hurtigt. Denne type træning er lige så intens som man skal gå uden udtrykkelig retning fra en læge. Samlet set er det mest nyttige for at hjælpe med at opretholde en god hjerte-kar åndedrætsorganerne. Det øger hvor meget ilt du kan trække vejret i løbet af en høj intensitet begivenhed. Mange atleter træne på dette niveau i netop denne grund.

Forbrændte kalorier på dette niveau er endnu mindre effektive til at forbrænde fedt. Så lidt som 15 procent af forbrændte kalorier gennem anaerob træning vil komme fra fedt. Således er det ikke nødvendigvis anvendes som vægtreducerende øvelse rutine. Det afhænger af, hvad der virker for dig.

Samlede fordele

Zumba er et stort program for at gøre du føler dig godt under træning på en høj intensitet. Hvis dit mål er at gøre aerobe eller anaerobe træning, Zumba er en fantastisk måde at starte. Hvis du bare er på udkig efter en måde at holde sig i form, bør du nok vælge en øvelse program, der ikke bruger så høj slag pr minut i sin musik. Et sundt hjerte zone på 50 procent maksimale puls er bedst til at bevare dit helbred, og en god fitness sats for at brænde fedt mest effektivt er 60 procent af din maksimale puls. De fleste traditionelle fitness-programmer giver musik, der vil bidrage til at gøre disse mål hjertefrekvens satser lettere at opnå.