De aerobe og anaerobe Fordele ved Hip Hop Dance

Mens løb, jogging og walking kan være mere populære former for motion, kan hip hop dans bruges som en sjov alternativ, der hjælper dig med at opnå aerobe og anaerobe fordele. De aerobe fordele ved det ske, fordi det kan bruges som en cardio øvelse, der får dit hjerte til at pumpe og din vejrtrækning op. De anaerobe fordele ved det ske, fordi det kan bruges til at styrke dine lår, glutes, kalve og andre muskler i dine ben og arme. Bedst af alt, hip hop dans lægger mindre indvirkning på dine fødder og knæ, så du kan gøre det for at give din krop en ny måde at arbejde ud. Her er nogle af de andre fordele, som du kan opnå gennem hip hop dans.

Aerobic Fordele ved Hip Hop Dance

Enhver øvelse, der får din puls op og forårsager din krop til at kræve yderligere ilt har aerobe fordele. Hip hop dans er især godt for dig aerobt fordi de fleste hip hop dans klasser kræver, at du bo i bevægelse og aktiv i op til en time. I løbet af denne hele tiden, er din krop tager i ilt, transporterer det til dine muskler, og hjælpe dig med at forbrænde fedt i processen. Som et resultat af dette, kan hip hop dans være meget godt for dit helbred. Det kan hjælpe dig til at tabe sig, sænke blodtrykket, reducere din stress og endda give dig et boost af energi. For at maksimere de aerobe fordele, bør du prøve at gøre hip hop dance to til tre gange om ugen og par den med en sund kost og masser af hvile. Dette sikrer, at din modtager ydelser fra at gøre den aerobe del af hip hop dans.

Anaerobe Fordele ved Hip Hop Dance

Mens hip hop dans kan få stor for dig aerobt, kan det også arbejde anaerobt at hjælpe dig med at styrke dine muskler, også. Hver gang du gennemfører et trin under hip hop dans, din krop arbejder aerobt. Men når man presser sig selv hårdere ved at lære mere komplekse rutiner og arbejde dine muskler ud over en normal træning, kan du også arbejde dem anaerobt. Ved at gøre dette, kan du hjælpe tone dine muskler, opbygge styrke i musklerne og endda give dine led mere fleksibilitet og elasticitet. Men igen, for at få disse anaerobe fordele, du har brug for at lære at presse dig selv i løbet af en hip hop klasse. Først skal du sikre, at du gør alt rigtigt, og kan holde op med de korrekte bevægelser. Over tid, vil du være i stand til at gøre dem lettere, så du vil være i stand til at bruge hip hop dans til din fordel.

Under en Hip Hop Dance Class

Den hurtige træning, der kommer med at gøre hip hop dans er noget, der kan være meget gavnligt for din krop. Flere fitnesscentre over hele landet har lært dette, og er begyndt at tilbyde ekstra hip hop dans klasser. Du behøver ikke at sætte pris på hip hop musik for at få fordelene ved en klasse, enten. Du skal blot kommer parat til at flytte din krop på nye måder og få aerobe og anaerobe resultater med det samme.