De 8 mest Usunde varer på kinesiske restauranter

Traditionel kinesisk mad varierer betydeligt afhængigt af, hvilken del af Kina, du besøger. Kinesisk mad er ikke i sig selv usundt, men der er absolut en overflod af usunde indstillinger i menuen. Americanized kinesisk mad er helt forskellig fra de traditionelle køkkener i Kina. Ofte mange af amerikansk-kinesiske retter er baseret på stegt mad med tunge saucer højt indhold af fedt, natrium og sukker.

De 8 mest Usunde varer på kinesiske restauranter

1. Krabbe Rangoon

Tænk over det. Det er flødeost og en lille mængde af krabbekød (er der endda nogen krabbe derinde?), Der er paneret og friturestegt og derefter serveret med en sukker-belæsset sursød sauce. Denne fan favorit er fuld af fedt. Undgå denne appetitvækker, hvis du vil undgå at gå op en pant størrelse.

2. Barbeque Spare Ribs

Selv om disse hunks fedt kød eller anden måde betragtes som en "appetitvækker", de indeholder mere end 600 kalorier per portion, og mere end 66 procent af din dag anbefalede mættet fedt indtag.

3. Spejlæg Rolls

En enkelt spejlæg roll kan pakke mellem 200 og 300 kalorier, afhængigt af hvad der er proppet inde i den. Dette hæfte appetitvækker kan nemt katapult dit måltid i en kalorie katastrofe, især hvis du spiser mere end ét æg roll.

4. Fried Rice

Store dele af stegte raffineret korn - yuck! En skål af stegte ris huse omkring 75 procent af dit daglige kaloriebehov behov. I betragtning af at en kop kogte ris indeholder omkring 216 kalorier, og de fleste portioner af stegte ris er omkring fire til fem kopper ris, der derefter stegt i olie og generelt har en form for kød tilsat - oftentimes fede svinekød eller oksekød - det er let at se, hvordan kalorieforbruget klatrer. Derudover er stegt ris normalt lavet af ernæringsmæssigt void hvide ris, i modsætning til mere nærende brune ris, og det sandsynligvis kun indeholder en lille mængde af grøntsager, hvis nogen.

5. Lo Mein

Det ure i over 1.400 kalorier takket være olie-dækket nudler og fede marmoreret kød. Plus, krydderier, der anvendes i denne skål indeholder mere natrium end du har brug for i en hel dag. Meget gerne stegte ris, lo mein er hovedsagelig lav i gavnlige næringsstoffer, for det meste består af store mængder af raffinerede kulhydrater, store olie- og fedtholdige stykker kød, der er tilføjet.

6. Chow Fun

Ligesom lo mein, denne parabol er hovedsagelig stegte nudler og ikke-så-magert kød. Hvis du spiser hele skålen, forventer at tage i mere end 1.200 kalorier og mere end en dag værd af natrium. Chow sjov = ikke så sjovt for din talje!

7. søde og sure kylling

Selvom kylling er en mager protein, kalorieforbruget skyder op, når du svulme op og dybe steger det og derefter drukne det i en sukkerholdig sauce. Denne dish kalorieindhold tæller skyrockets til over 1.000 kalorier på grund af alt dette fugtet i olie dej og overdrevent sødet sauce.

8. General Tso kylling

Meget ligesom søde og sure kylling, er denne skål fyldt med fedt og kalorier, fordi det er paneret, friturestegt og svømning i en tung sauce. En servering af denne populære parabol stativer op omkring 1.300 kalorier og mere end halvdelen af ​​din dag godtgørelse på hjerte-tilstopning mættet fedt.

The Bottom Line

Du kan helt sikkert finde sunde alternativer på kinesiske restauranter. Sats på stir-fry retter, der er hovedsagelig grøntsager i stedet for ris eller nudler. Undgå voldsramte, stegt kød dyppet i sovs. Opdele et måltid med en ven eller få halvdelen af ​​det "to-go" for at gøre for en mere realistisk portionsstørrelse. Hvis du spiser ris, anmode brune ris i stedet for hvide ris og holde sig til en en-kop servering.

De 8 mest Usunde varer på kinesiske restauranter

Tænk Pizza er en kost katastrofe? Tro om igen!