De 7 ting, Personlig træner gøre for at Tick Kunder Off

Gennem årene har vi haft vores andel af både fremragende og mistænkte personlige trænere. Ud fra disse erfaringer kommer de 7 ting, de gør for at sætte kryds kunder fra.

1. Fail til at overholde aftaler: måske dette bør gemmes til nummer 7, da det er den mest utrolige; du kender gemme det bedste til sidst. Dette er tilfældet med træneren, der kalder på dagen for udnævnelsen, nogle gange inden for få timer, og ønsker at lade dig vide, at de vil være i stand til at træne, fordi de fik bundet. Endnu værre er det træneren, der kører konstant sent. Forestil dig selv på gym, varmer op, og kigger ud til din træner. På det givne øjeblik, de er ikke hvor i syne, så du begynder at let træning. 10 minutter inde i den planlagte time de kommer spadseretur i beder at blive tilgivet for at køre sent. Ok, ting sker. Spørgsmålet er do ting sker to uger ud af 4. Mit råd? Få en ny træner.

2. forsømmer at holde diagrammer på deres kunder. Hvordan i alverden er en træner formodes at holde en mental note af alle de oplysninger omkring en klienter sundhed, kontaktoplysninger, mål, workout vægte, skade områder, for at nævne et par stykker. Ufatteligt mit sind, hvor mange undervisere blot skrive noget ned. De skal virkelig har fantastiske minder.

3. Spise mens uddannelse en klient. Hey, jeg bliver sulten også, og jeg arbejder også en lang dag. Det ville være utænkeligt for mig at spise foran en kunde, medmindre vi gik ud for et måltid. Helt ærligt det er ligegyldigt, om det er en magt bar, en jordnøddesmør sandwich eller en pose trail mix. Jeg betaler dig til at arbejde mig ud, spise på din egen tid.

4. At tale med andre trænere eller velkendte kunder, mens de arbejder mig ud. Her er en roman tanke: min sundhed og sikkerhed for, at en time er i dine hænder, er din fulde opmærksomhed er påkrævet. Det betyder ikke noget for mig, hvis din bedste ven fra folkeskolen, som du ikke har set i 10 år bare gik i. Din opmærksomhed er på din klient i en time.

5. Børn hører ikke til i gymnastiksalen. Ikke kundens børn eller trænerens. Sidste, jeg ønsker, er at høre eller se, er børn, når jeg forsøger at koncentrere sig om at røre en kegle, mens balancere på en halv skum rulle med en 20 £ jakke på min krop. Må ikke få mig forkert, jeg kan lide børn. Jeg kan ikke lide børn på gym.

6. Taler om mobiltelefoner eller sms'e, mens du arbejder ud en klient. Denne ene kunne have været en udfordrer til nummer et position. Som om invasionen af ​​mobiltelefoner i ikke gennemtrængende nok det er nu kommet ind gymnastiksalen. Forestil dette: klient gør et dybt lunge øvelse ned en lane på gym. Efter bag tilbyde nogen opmuntrende ord, men "spotting" hende er træner på mobiltelefon. Utroligt. Utroligt, at træneren er på telefonen, og lige så nødder, at kunden er ligeglad. Vigtig advarsel: klienter er skyldige også. For nylig var jeg vidne til en klient laver step ups på en platform, mens du taler i telefon. Det var hendes mand, der "altid kalder mig, når vi hører denne sang." Kan du bare Usling?

7. Manglende kreativitet i træning. Værre er det træneren hvem du kender gør op rutine, som vi hen ad vejen. Kom til gymnastik tager en vis motivation for de fleste kunder. Hjælp os med ud og tilføje nogle sort til øvelse rutine.
Det sidste punkt på dagsordenen er for gym ejere i læsning publikum: holde op med at billige og sørg tæpper rengøres, udstyret er opdateret og i god stand, bekvemmeligheder i omklædningsrummet er rene og styre dine medarbejdere eller leverandører. På $ 50 til $ 75 per time session disse er rimelige anmodninger.

Hvis du er shopping for en personlig træner, kan du bruge denne liste til at størrelse op træneren og faciliteten du overvejer at bruge. Ved også, at der en mange, mange simpelthen fremragende, flittige, kvalificerede undervisere, der passer ingen af ​​de fejl, der er nævnt ovenfor. Faktisk denne artikel er et resultat af observationer, mens enten varmer op til, eller arbejder ud med, min træner, der kan ikke være afbrudt for nogen af ​​de spørgsmål placerede.

R. Adam Shore skriver om Physical Fitness fra et forbrugersynspunkt. For at læse 2.000 andre artikler om undervisere og yderligere Fitness emner besøger Fysisk Fitness Artikler på www.physicalfitnessarticles.net