De 6 bedste Intense Cardio Sport

Cardio sport er en fantastisk måde at få din daglige dosis af aerobic. Hvis du virkelig ønsker at kaste den pounds, er det bedst at gå med en høj intensitet træning. Lav intensitet cardio aktiviteter, såsom at gå, få din puls pumpe, men de kun giver dig mulighed for at brænde kalorier, mens du træner.

Hvis du bare hæve intensiteten niveau, og den periode af din træning, vil din krop fortsætter med at brænde kalorier i hele resten af ​​dagen. Dette giver dig mulighed for at tabe mere vægt og opbygge mere muskelmasse i et kortere stykke tid. Her er en liste over de sportsgrene, som vil hjælpe dig med at indarbejde høj intensitet træning ind i din fitness rutine.

1. Løb

Jogging langsomt rundt din by vil hjælpe betingelse dit hjerte. Men det vil ikke give dig fordelene ved en høj workout effekt. Prøv at gøre sprints for omkring 20 eller 30 minutter for at holde din kalorie brænde går længe efter du har stoppet.

2. Cykling

Cykling er en fantastisk måde at brænde nogle kalorier. Afhængig af din hastighed, kan du brænde overalt 200-500 kalorier på bare 30 minutters motion. Sørg for at tilføje den korrekte modstand mod amp op intensiteten og få det maksimale kalorieindhold brænde. For en ekstra intens træning, kan du prøve en spinning klasse. Disse klasser forsøger at stimulere vanskeligheden ved en udendørs cykel kursus og er en fantastisk måde at brænde en masse kalorier hurtigt!

3. Racquetball

Når du tænker på høj intensitet træning, er racquetball ikke umiddelbart kommer til at tænke. Men denne sport kræver konstant bevægelse. Sprint rundt retten kan hjælpe dig med at brænde over 400 kalorier på 30 minutter. Cardio tennis er en anden effekt stor effekt aktivitet.

4. Roning

Hvis du ønsker at få en stor cardio træning, der også forbedrer styrke, deltage i en besætning team. Roning er en fantastisk cardio øvelse, der brænder omkring 400 kalorier per 30 minutter. Roning virker alle de store muskelgrupper og bidrager til at styrke din kerne. Andre fordele inkluderet forbedret koordinering og øget bevidsthed krop. Hvis du ikke er tæt på en vandmasse, kan du stadig få en god træning ved hjælp af romaskiner på dit lokale fitnesscenter.

5. Hockey

Ice Hockey er et af de mest hjerte-intensive sportsgrene rundt. Hockey spillere er forpligtet til at flyve over isen ved høje hastigheder i 20 minutter (varigheden af ​​en periode i regel hockey). Ud over at øge cardio, denne non-stop træning forbedrer også fleksibilitet, udholdenhed og koordination. Hvis du er Skøjteløb færdigheder er sub-par, så prøv din hånd på hockey, som har mange af de samme sundhedsmæssige fordele som ishockey.

6. Fodbold

Soccer svarer til hockey, at det kræver konstant bevægelse. Spillere skal rejse ned af banen hurtigt for at holde kontrol over bolden. Der er skift mellem sprint og jogging, men disse hurtige skift med til at øge aerob kapacitet og forbedre hjerte-kar sundhed. Andre fordele ved fodbold nævnes: bedre koordinering, øget udholdenhed og fleksibilitet. Sporten kræver også lidt udstyr, så selv nybegyndere kan nyde en stor cardio workout.

Hvis du virkelig ønsker at gøre fremskridt i dit vægttab program, presse dig selv til det yderste. At deltage i disse hjertebankende aktiviteter vil hjælpe dig med at få på vej til at nå dine sundhedsmæssige mål.