De 5 værste Varer på Red Lobster

I den sidste del af vores 10-del serie om at spise på kæden restauranter, vi tage et kig på rød hummer. Tjek del ni, hvor vi undersøger Jack in the Box.

Red Lobster er et sted, hvor skaldyr elskere kan spise til deres hjerte indhold. Selvom skaldyr er en nærende indstilling, den måde mange af retterne er forberedt kan gøre dem en fjende for talje samt dit blodtryk. Her er en liste over Red Lobster bedste og værste Varer.

De 5 værste Varer på Red Lobster

IKKE SPIS: Crispy Calamari og Grøntsager

Denne appetitvækker kan hjælpe med at helbrede nogens stegt mad attrå, men når du gennemlæse ernæring fakta for denne skålen er det bestemt ikke det værd. Også, ikke blive snydt, fordi denne appetitvækker kommer med grøntsager. Det er det højeste på listen over startere på 1.390 kalorier og har dobbelt så meget i natrium på over 3.000 milligram.

I STEDET EAT: Selv om den fyldte svampe forretter ikke omfatter fisk, det er et bedre alternativ til de stegte grøntsager, der er anført ovenfor. Selv om der stadig højere i natrium på 740 milligram, per portion denne starter er kun 220 kalorier. Du kan nyde disse fyldte svampe uden at føle som om du har ingen kalorier tilbage til en Hovedretter.

IKKE SPIS: Shrimp Nachos

Desværre om det eneste sunde i dette starter er rejer. Vi alle elsker en god nacho plade fra tid til anden, men på en kæmpestor 1.290 kalorier, det er næsten en hel dages værd af forbrug.

I STEDET EAT: Den Chilled Jumbo rejer Cocktail er den bedste løsning på listen over appetitvækkere og sin enkelhed virkelig tillader skaldyr til at skinne. På kun 120 kalorier per portion, denne parabol er et lavt kalorieindhold option og giver en stor mængde protein på 19 gram. Hvis du har en reje trang, er det helt sikkert den måde at gå.

IKKE SPIS: Crab Linguini Alfredo

Belastninger af raffineret pasta er kombineret med en cremet højt kalorieindhold sauce at gøre dette måltid en dobbelt besvær for usundt. Selvom Krabbe selv er en sund fisk og skaldyr, er enhver ernæringsmæssige fordele let overskygget af de stats på denne skål. En fuld servering er 1.580 kalorier og over 3.500 mg natrium - det dobbelte af natrium indtag, der anbefales til en hel dag.

I STEDET EAT: Få din fyld af skaldyr med skaldyr-Stuffed Fish. Du kan også nyde denne entree skyld-fri, da det er kun 170 kalorier. Selv om det er lav i kalorier, vil de 24 gram protein fra denne skål absolut fylde dig op!

IKKE SPIS: Bar Harbor Lobster Bake

Denne skålen, som er en kombination af skaldyr og sauce kastede med linguini pasta kan være rig på smag, men er ikke lys i kalorier. På 1.360 kalorier, denne ene måltid udgør de fleste menneskers kalorieindhold indtag for hele dagen.

I STEDET EAT: Dampet Levende Maine Lobster 1 ¼ Pound indeholder majs og kartofler, og alt i alt kun kommer ind på 520 kalorier. Dampning er en stor madlavning metode, da det ikke tilføje ekstra kalorier. Du er velkommen til at bytte de stivelsesholdige grøntsager til en anden lavere kalorieindhold dampet vegeatable at gøre det endnu mere sundt.

IKKE SPIS: øl voldsramte aborre Fish

Enhver måltid, der starter med ordene "øl voldsramte" skulle desværre har en forsigtighed tegn til at gå med til det. Da den voldsramte fisk sendes derefter ud i friture, de overordnede kalorier og fedt af denne skål stige voldsomt. I forhold til samme mulighed, der broiled, øl voldsramte sort øger indholdet af 530 kalorier kalorieindhold.

I STEDET EAT: Laks er en af ​​de sundeste skaldyr indstillinger og er fyldt med omega-3 fedtsyrer, så den grillet fersk laks er et godt valg. Ved at grille fisk, er du lade varianter at komme igennem, og denne madlavning metode tilføjer ikke ekstra kalorier. Ved 190 kalorier, er dette en af ​​de bedste hjerte sunde entrees i menuen.

De 5 værste Varer på Red Lobster

De 5 værste elementer på Jack in the Box