De 5 Værste forarbejdede fødevarer

På grund af tempofyldt, travle og ofte stressende livsstil, er mange mennesker afhængige af convenience fødevarer mere end nogensinde. Men selv om praktisk, kan du ikke glemme, at forarbejdede fødevarer er skadelige for dit helbred. Lad os tage et kig på nogle af de værste forarbejdede fødevarer rundt.

De 5 Værste forarbejdede fødevarer

1. frosne måltider

Klar til at spise frosne middage har ingrediens lister næsten længere end kassen, hvor de er trykt. Værre endnu, de fleste af disse ingredienser kan ikke engang blive udtalt, endsige anerkendt. Praktiske microwaveable måltider er fyldt med fedt, natrium, konserveringsmidler og kunstige ingredienser. Derudover er de ofte mangler frugter eller grøntsager - eller har sådan en lille mængde det ikke engang udgør en servering af enten.

2. raffineret korn

Raffineret korn har mange gavnlige næringsstoffer fjernet under forarbejdningen, herunder vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre (som findes i de oprindelige fuldkorn). Limit eller undgå raffineret korn såsom hvidt brød, hvide ris, almindelig hvid pasta, regelmæssige mel tortillas og snacks fremstillet af raffineret korn (korn, kiks, sukkerholdige kager, donuts, cookies, etc.). Spise mere raffineret korn kan løfte triglycerider og øge betændelse i kroppen.

3. Stick Margarine

Folk tror ofte de pinde af margarine er et sundt valg i forhold til smør. Ikke så. Faktisk mens både stick margarine og smør indeholder hjerte-tilstopning mættet fedt, stick margarine er mere skadeligt for dit helbred, fordi det også indeholder transfedt. Trans fedt ikke kun rejser din dårlige kolesterol (LDL), det sænker også din gode kolesterol (HDL) og er blevet forbundet med en større risiko for slagtilfælde, hjertesygdomme og type 2-diabetes.

4. forarbejdet kød

Forskning har påvist en sammenhæng mellem indtagelse af forarbejdet kød og en større chance for at udvikle hjerte-kar-sygdomme og kræft i tyktarm, endetarm og bugspytkirtel. Spise forarbejdet kød er også forbundet med en højere risiko for tidlig død. Mest forarbejdet kød indeholder natrium nitrit eller nitrat, som kan blive til kræft nitrosaminer i kroppen.

Men udtrykket "forarbejdet kød" bliver kastet rundt ganske ofte, så lad os præcisere, hvad falder ind under denne kategori. Hvis en kød har haft noget mere fra hånden i det end at blive skåret eller formalet op, så det betragtes som en forarbejdet kød. Frokost eller kødpålæg (de fleste af hvad du køber på deli eller færdigpakkede), røget eller saltet kød (bacon, vi kigger på dig) og pølse eller kød der findes i tarme er forarbejdet kød.

Selvfølgelig en lejlighedsvis stadion hotdog, bratwurst eller skive pepperoni pizza nydes på en sommer baseball spil vil ikke dræbe dig, men det bør bestemt ikke være noget du spiser regelmæssigt.

5. Soda

Selvfølgelig har regelmæssig sodavand fået et dårligt rep (retmæssigt så) til at tilvejebringe en enorm mængde af tomme kalorier, men det kan gøre mere skade end blot at forårsage vægtstigning. Selv Downing to regulære sodavand på en uge næsten fordobler risikoen for at udvikle kræft i bugspytkirtlen. Yikes! Øg, at forbruget til to-og-en-halv sukker-lastet sodavand om dagen og du vil markant dine chancer for at få diabetes eller dø af hjertesygdomme.

Hvordan man undgår forarbejdede fødevarer

Den nemmeste måde at skære ned på mængden af ​​forarbejdede fødevarer, du spiser, er at shoppe omkredsen af ​​købmand, plukke ud hele fødevarer og fødevarer med få til ingen tilsat kunstige ingredienser. Fyld din købmand vogn med en masse af hele frugter og grøntsager (friske eller frosne, ingen sauce tilsat); uforarbejdede udskæringer af kød, fjerkræ, fisk eller skaldyr; nødder; frø; fuldkorn og fedtfattige mejeriprodukter. En god tommelfingerregel: Hvis et produkt indeholder en ingrediens kan du ikke udtale eller ikke anerkender - lad være at spise det.

De 5 Værste forarbejdede fødevarer

10 Good-til-You Fødevarer, der koster mindre end en Buck