De 5 værste elementer på California Pizza Kitchen

I sjette del af vores 10-del serie om at spise på kæden restauranter, tager vi et kig på California Pizza Kitchen. Tjek del fem, hvor vi undersøger Carls Jr.

Hengive sig til lejlighedsvis 'skyld' mad er ikke en dårlig ting, men det betyder ikke, du skal helt ignorere kalorie og fedtindhold. Det er vigtigt ikke at lade løs hæmninger, når du bestiller mad, især på California Pizza Kitchen. Mens CPK tilbyder protein-pakket mad valg på deres menu, der er fem kalorier og fedt infused elementer, som du bør undgå.

De 5 værste elementer på California Pizza Kitchen

IKKE SPIS: Tortilla Spring Rolls

CPK er tortilla forårsruller indeholder overalt i mellem 380 og 490 kalorier pr rulle. Tilsætning af dypning sauce omdrejninger op sukkerindtag. Enhver to forårsruller kan indeholde op til 30 gram sukker. Disse velsmagende præ-måltid godbidder har også mindst 17 g total fedt pr rulle, hvilket gør dem et valg af fødevarer, der skal ignoreres.

I STEDET EAT: Det kan være bedst at spise en tilfredsstillende appetitvækker som din vigtigste, i stedet for din første kursus. Overvej Salat Wrap med kylling, som indeholder 610 kalorier og 32 gram protein. Den indeholder også kun 40 gram kulhydrater, hvilket gør det et sundt alternativ til mange af CPK vigtigste kurser.

IKKE SPIS: Full karamelliseret Peach salat med sauteed laks

Salater er almindeligvis opfattes som sunde fødevarer, men denne teori er ikke idiotsikker. Den fulde rækkefølge karamelliseret fersken salat med sauterede laks indeholder 1.220 samlede kalorier, herunder 770 fra fedt, og omfatter også 88 gram fedt. Forbindingen ledsaget med denne salat tilføjer 51 gram sukker, hvilket gør det en skål, der modvirker de formodede sundhedsmæssige fordele forbundet med salat.

I STEDET EAT: Når får mulighed mellem en "fuld" og "halv" rækkefølge salat, er det typisk klogere at vælge valg med mindre mad. Den halve rækkefølge CPK s Brændt Veggie Salat med grillet kyllingebryst indeholder 550 kalorier og 41 gram protein. Mindre end halvdelen af ​​kalorier (270) er fra fedt.

IKKE SPIS: Chicken Piccata

Kylling piccata indeholder 130 gram protein, men har 1.630 samlede kalorier og 78 gram fedt. Det er også fyldt med natrium, der indeholder 2.140 milligram salt godhed. Din krop simpelthen ikke brug for så meget protein i et måltid, endsige højt kalorieindhold og rigelige mængder af fedt, der kommer med den.

I STEDET EAT: The Chicken Milanese indeholder færre kalorier (910) og mindre mættet fedt (9 g) end kylling piccata. Det er en ret rig på indhold kalorieindhold alligevel, men er en mere praktisk fødevarer indstilling end piccata. Kylling milanesiske har også færre kulhydrater og mindre kolesterol.

IKKE SPIS: Pesto Cream Penne med kylling og rejer

Pesto creme polyethylen pasta med kylling og rejer overskrifter en liste over lækre fødevarer, du ikke bør spise. CPK er pesto fløde penne er en 1.370-kalorie pasta skålen, der også en kæmpestor 89 gram fedt. Af det samlede kalorie tæller, 800 af disse kalorier er fra fedt, og 49 gram fedtindholdet er mættede.

I STEDET EAT: Selvom CPK ikke flagre kalorielette optioner på sin pasta og specialiteter menu, behøver visse valg omfatter sunde dele af grøntsager og protein. Asparges og spinat Spaghetti med grillet kyllingebryst indeholder 1.010 kalorier, men har kun 10 gram mættet fedt, og har også 11 gram fibre og 34 gram protein.

IKKE SPIS: The Meat Craver s Crispy Thin Pizza

Må ikke narre af begrebet "personlige" pizza. En pizza som dette kunne være en kød elsker drøm, men det er ikke et klogt valg af fødevarer. CPK personlige kød Craver pizza indeholder i alt 1.590 kalorier, 76 gram fedt og 132 gram kulhydrater. Det er også overbelastet med salt, der indeholder en utrolig 4620 mg natrium.

I STEDET EAT: Lad os være ærlige: pizza er en fornemmelse god "skyld" fødevarer, som de fleste mennesker ikke hengive sig på en regelmæssig basis. Der er ikke et lavt kalorieindhold, fedtfattig pizza på CPK menu, eller måske en menu for den sags skyld. Den oprindelige BBQ Chicken Pizza uden Bacon er en klog valg, selv om. Den indeholder mindre end 1.070 kalorier, og kun 250 kalorier er fra fedt. Det har også 56 gram protein.

De 5 værste elementer på California Pizza Kitchen

De 5 værste elementer på Carls Jr.