De 5 bedste Foods at give dig en energiindsprøjtning

Indse det, vi har alle været der før. Du ved, at tidspunktet på dagen, hvor du altid føle, at du har ramt den berømte (og måske bogstavelig) væg ... du begynder at trække, tiden går meget langsomt, og du føle, at det er en overmenneskelig indsats for selv knap nok holde din øjenlågene holdes åbne. Måske du slår til kaffe, energi skud, eller endnu værre, energidrikke fyldt med ingredienser, du kan ikke udtale og der kan få potentielt skadelige virkninger. Du er nødt til at være opmærksom, og du har brug for et løft. Så hvor vil du tænder? Hvordan kan du holde dit energiniveau op?

Hvorfor ikke prøve nogle af disse lækre, og energi styrke, power fødevarer, næste gang du er i en lille forsinkelse.

De 5 bedste Foods at give dig en energiindsprøjtning

Matematikken bag kalorier

Før vi kommer videre med disse fødevarer, så lad os rense luften først. Alle fødevarer giver dig energi. Denne energi er i form af kalorier. Disse kalorier kommer fra indholdet af fødevarer: kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Men alle fødevarer, og samtidig have brændværdi, er ikke skabt lige. Denne liste er at give dig en idé om, hvilke fødevarer giver dig den sundeste "bang for din sorteper." Det er en god idé at holde nogle af disse fødevarer handy, da de kan hjælpe dig ikke kun at komme i bedre spisevaner, men hjælper dig med at holde energi og får det, de er gode for dig, også! Ikke alene er disse fødevarer alt det, men de fleste af dem vil hjælpe stød dit stofskifte, som er den måde kroppen bruger kaloriefattige energi til at producere handlinger og funktioner, ligesom alt fra vejrtrækning til vægtløftning at skrive på dit skrivebord. Så materiel op på disse fødevarer og bruge dem, når du har brug for et løft!

The List

1. Nødder

Nødder er nogle af de bedste på farten snacks du kan pakke på daglig basis, uanset sted eller tid. Mens nogle nødder er bedre end andre, nødder i deres rå form (ikke-brændte helst) er temmelig godt for dig. Ikke alene er mennesker, der spiser nødder mindre tilbøjelige til at spise junk food, de er højt proteinindhold, omega-3 fedtsyrer, og energien øge B og E vitaminer. Rig på fibre, nødder er også høj i indholdet af mineraler som magnesium og anden energi kemiske, kalium.

2. Aqua

Mens teknisk set ikke en mad, vand er en stor kombattant for træghed. Mange gange, kan denne følelse af sløvhed tilskrives symptomer på dehydrering, herunder træthed og træthed. Få masser af vand vil hjælpe med at holde kroppen hydreret og fungerer korrekt, samt at hjælpe regulere fordøjelsessystemet og andre kropsfunktioner. Husk, kan ting som alkohol og andre drikkevarer få dig til at blive dehydreret, så drikke masser af vand i de situationer er en fantastisk idé.

3. Fisk

Fisk (hvidfisk, fede fisk, eller skaldyr) har et højt proteinindhold, fedtopløselige vitaminer, og giver andre store ernæringsmæssige fordele, herunder energi øge mineraler. Sorter som laks og tun er chock fuld af omega-3 fedtsyrer og opbygning blok proteiner, der bruges til muskelopbygning og reparation; og er fantastisk lavt kalorieindhold, høj energi fødevarer, der er høj i essentielle fedtstoffer og protein, som du kan tænke på som "high test" benzin i en performance racerbil.

4. Frugter

For en frugt-flavored energi pick-me-up, prøve forskellige typer frugt, næste gang du har brug for det. Tørrede frugter, citrusfrugter, æbler, pærer, uanset hvad! De fleste af disse er fyldt med næringsstoffer, mineraler og C-vitamin, samt pakning en belastning af naturligt sukker, der vil få dig optagning derfra.

5. Mørk Chokolade

Jeg måtte snige i noget godt for alle mine søde-toothers derude. Hvis du nødt til at give efter for fristelsen, afhente de gode ting. Mørk chokolade er krænges med antioxidanter, naturligt sukker og naturlige fedtstoffer fra cacao bønner ... en stor lidt kvikke op, som du kan snige i løbet af dagen eller om natten.

Mens disse fødevarer er nogle af de bedste til at hjælpe naturligt øge din energi, der er mange andre fødevarer, der fungerer godt i denne henseende. Prøv at gøre dit hjemmearbejde og finde fødevarer, der er høj i naturlig energi boostere som B-vitaminer, antioxidanter, komplekse kulhydrater, og høj i andre vitaminer og næringsstoffer. Alle fødevarer, der passer disse kvalifikationer vil hjælpe dig med at bryde igennem træghed og giver dig sund energi, du fortjener.

De 5 bedste Foods at give dig en energiindsprøjtning

10 gode-FOR-you fødevarer, der koster mindre end en sorteper